Kis Grófo szerint a kisfia egy igazi zseni

A mulatós sztár nem tudja tartani a lépést fiával, Armandókával.

2021. augusztus 11., 11:16

Szerző:

Kis Grófo szerint hétéves kisfia, Armandó igazi számítástechnikai zseni. Ledöbbent, amikor meglátta, a gyermeke milyen jól ért az okostelefonhoz és egyéb technikai eszközökhöz. A mulatós sztár sokat tanul a fiától.

Ahogy az a Blikk cikkében megjelent, Kis Grófo és családja Szolnokról hamarosan Biatorbágyra költözik, hogy a gyermekei a lehető legjobb oktatásban részesüljenek. A mulatós zenésznek ugyanis 28 éves kora ellenére két kisfia és egy kislánya van. Nagyobbik gyermekét, Lacikát a zenei pálya érdekli, míg kisebbik fiát, Istvánkát, vagy ahogy becézni szokták Armandót, a számítástechnikai dolgok kötik le.

A még csak 7 éves kisfiú édesapja szerint igazi zseni:

„Persze, a mai gyerekek már nagyon értenek az okostelefonokhoz, de amit Armandóka művel, az elképesztő! Olyan dolgokat csinál a telefonjával és a számítógéppel, hogy teljesen megdöbbenek. Csak tanulni lehet tőle. Az külön öröm, hogy szereti is, nagyon érdekli! Biztos, hogy ebbe az irányba fogom terelgetni, ha ennyire lelkes, de persze, még csak hétéves, alakulhat, hogy mit szeretne igazán, ugyanakkor az sem kizárt, hogy menő informatikai szakember vagy akár rendszergazda lesz”

– mesélte lelkesen Kis Grófo a Ripostnak, aki szívesen oszt meg képeket Instagram-oldalán családjáról. 

(Kiemelt kép: dfp.hu)