Mint Beckhamék: Emilio is szájon puszilja 10 éves kislányát

Bódi Csabi 12 éves kisfiát is szájon puszilja, azt mondja, lepedofilozták emiatt.

2022. február 18., 09:27

Szerző:

David Beckham alábbi posztja kisebb felhördülést váltott ki az elmúlt hetekben a nemzetközi sajtóban, pedig a volt futballista csak olyat tesz a képen, ami ezek szerint a hazai celebek fele, de legalábbis Emilio, Bódi Guszti, Berki Krisztián és Szögeczki Ági szerint teljesen normális: szájon puszilta a gyerekét.

Az örökzöld témáról a TV2 készített most riportot, amelyet a Tények című szórakoztató magazinműsorban sugárzott a csatorna. Ebben elhangzik Bódi Guszti korábbi nyilatkozata: ő 12 éves fiának is szokott szájrapuszit adni, kap is érte beszólásokat, volt már, aki lepedofilozta emiatt.

A riport többek között Berki Krisztiánt, Vasvári Vivient és Szögeczki Ágit is mutatja, amint gyermekeiket szájon puszilják, de a legrészletesebb nyilatkozatot a Sztárban sztár című műsorban jelenleg vetélkedő Emilio adja. A mulatós zenész azt mondja, ők egy nagyon puszilgatós család, bár ők is érzik, hogy mivel a lányuk 10 éves, lassan eljön az ideje, hogy a szájrapuszikkal felhagyjanak.

Emilio felesége, Jellinek Tina a következőket mondja:

„gyerekkoromban nekem az természetes volt, hogy ha mentem, akkor szájrapusziltam a nagyszülőket, és nekünk ebben soha nem volt rossz érzés, soha nem volt az, hogy »hú, ez már nem való!« Nekünk ez a szeretetnek a kifejezése volt, olyan természetes volt. [...] El fog jönni majd az az idő, amikor ez már ciki. Amikor már nem az apját és nem engem fog puszilgatni, hanem majd a szerelmét.”

Íme a teljes riport.

:-*

Rácz Jenőék csókfotókkal kezdték a nászútjukat, íme, hova utaztak

Vajna Tímea fehérneműben, barátnőivel szájrapuszizkodva ünnepelte Halloweent

Pápai Joci élő adásban: Majka erre a számra csókolózott először férfival

(Kiemelt kép: TV2/Tények)