Pápai Joci élő adásban: Majka erre a számra csókolózott először férfival

Volt egy meghökkentő benyögés a Sztárban sztár leszek!-ben a hétvégén, íme Majka reakciója.

2021. október 25., 14:50

Szerző:

A Sztárban sztár leszek! című műsor vasárnap esti adásában az egyik versenyző, Balogh Krisztofer a The Weeknd nevű énekes Can't Feel My Face című slágerét adta elő. A dalhoz passzoló, lökdösődős koreográfiát is leutánozta a műsor, ezzel kapcsolatban először azt jegyzi meg Pápai Joci, hogy arra emlékeztette, amikor Majkával együtt voltak szórakozni az éjszakában.

Majka ettől függetlenül az értékelésében azt jegyzi meg, mennyire szereti ezt a számot.

„Ez a dal egyébként nagyon sokat jelent nekem. Minden dalhoz csatolunk valami emléket, és nekem ez egy nagyon-nagyon pozitív emlék ez az egész dal, meg az egész fíling, amit ez a dal ad”

– szúrja bele Majka visszaemlékezését az előadás értékelésébe. Ezek után megkezdődik a pontozás, és amikor valami Majkára kerül a sor, Pápai Joci a következővel szakítja őt félbe:

„viszont ne felejtsd, hogy erre a dalra, azért mert erre csókolózott először fiúval, úgyhogy szerintem 10 pontot fog adni.”

Majka érdemben nem reagál az Eurovízión kétszer szerepelt kollégája kiszólására, csak nevet, mindenesetre a TV2 azzal a címmel jelentette meg a vonatkozó adásrészletet, hogy „Pápai Joci beköpte Majkát”.

Lazán kapcsolódik, hogy Pápai Joci a saját szexuális életéről is megosztott elég meghökkentő részleteket a múlt héten, erről ide kattintva olvashat többet a korábbi cikkünkben.

(Kiemelt kép: Pápai Joci Instagramja)