A tragédia sem állította meg: Mariah Carey exe az ötödik nőtől nyolcadik gyermekét várja

Mariah Carey exférje borzalmas tragédiát élt át decemberben, ezért várt mostanáig a bejelentéssel.

2022. február 1., 15:06

Szerző:

Nick Cannon arról a leghíresebb, hogy ő Mariah Carey exférje: 2008-tól 2016-ig voltak házasok az énekesnővel. A 41 éves rapper-médiaszemélyiség többek között arról is ismert az USA-ban ezen kívül, hogy ő vezette például az America's Got Talent és az Álarcos énekes című műsorokat.

Nos, Cannon és Carey házasságából egy ikerpár született: Moroccan és Monroe már 10 évesek, tavasszal töltik majd be a 11-et. Amióta szüleik nincsenek együtt, édesapjuk révén meghökkentő mennyiségű féltestvérre tettek szert igen rövid idő leforgása alatt: tavaly szűk egy év leforgása alatt Nick Cannonnek három nőtől négy gyermeke született (Moroccan és Monroe féltestvérei között van még egy ikerpár). Nos, a rapper-műsorvezető bejelentette a People magazin híradása szerint, hogy újabb nővel vállaltak gyermeket. A hamarosan megszületendő kisbaba a nyolcadik Cannon-poronty lesz a sorban.

Íme a teljes lista, érdemes figyelni a keresztneveket:

  1. 2010-ben született Mariah Carey-től Moroccan Scott Cannon és
  2. Monroe Cannon, ikrek. Hét éves korukig nem volt féltestvérük.
  3. 2017-ben megszületett Golden „Sagon” Cannon, az anyuka bizonyos Brittany Bell, aki korábban Miss Arizona volt.
  4. 2020-ban, szintén Brittany Belltől megszületett Powerful Queen Cannon.
  5. 2021-ben megszületett Zion Mixolydian Cannon és
  6. Zillion Heir Cannon, akik ugyancsak ikertestvérek. Az ő édesanyjuk bizonyos Abby de la Rosa, aki DJ-ként dolgozik.
  7. Alyssa Scott modellel is vállalt egy gyermeket Nick Cannon 2021-ben. A kisbaba, Zen Cannon azonban decemberben, mindössze öt hónaposan, agydaganat következtében elhunyt.
  8. A tragédia után kevesebb, mint két hónappal Nick Cannon bejelentette, hogy a partnere, aki most már Bre Tiesi, állapotos.

Nick Cannon a saját tévéműsorában jelentette be, hogy hamarosan megszületik a nyolcadik gyereke, akiről már lehet tudni, hogy kisfiú lesz. A rapper azt mondta, hogy már 2021-ben született kisfia halála előtt is tudta, hogy új partnere állapotos, de a baba elvesztése miatt eddig erről nem beszéltek. A leendő anyuka most azonban videót is posztolt az ünnepségről, ahol megtudták születendő gyermekük nemét.

Íme Nick Cannon, amint nyolcadik gyermeke érkezését bejelenti a tévében.

(Kiemelt kép: Nick Cannon Instagramja)