Azahriah megcsalt „asszonya” egy országosan ismert médiaszemélyiség, íme, ő hogyan reagált szerelme szexvideójára

Azahriah, azaz Baukó Attila a Szolnoki Palacsintafesztiválon csalta meg a szerelmét, amint erről videó is készült.

2022. május 22., 11:08

Szerző:

A hétvége legnagyobb hazai botránya, hogy az Azahriah művésznéven ismert énekesről szexvideó kezdett terjedni a Twitteren. A zenész, akinek a polgári neve Baukó Attila, éppen szexel valakivel a Szolnoki Palacsintafesztiválon történt fellépése után. A botrányra azóta már Majka és Curtis is reagáltak, maga a Azahriah pedig a következőképpen beszél megcsalt barátnőjéről az Instagramon:

„nekem volt egy asszonyom, aki várt rám, és másfél hét múlva jött volna vissza, és ezt viszont gecire sajnálom, mert ő egy aranyember és semmi ilyen dolgot nem érdemelt meg, hogy most ezt kapja meg az internettől.”

Nos, a Blikk kiderítette, hogy ki ez a bizonyos (volt) barátnő, akit Azahriah éppen megcsal a 18+-os videón: a félig az equadori származású Luna Joanna, akit a nézők a Love Islandből és a Pumpedék című sorozatból is ismerhettek. Amint arról Luna az alábbi interjúban beszélt is az RTL Klub Reggeli című műsorban tavaly, az influenszerként is ismert lány korábban Pumped Gabónak és VV Somának is volt a barátnője. Lunáról kiderül az interjúból, hogy a fiatalabb fiúkat szereti – ő maga 25 éves, Azahriah 20.

Luna jelenleg Mallorcán tartózkodik, Instagramjáért kattintson ide! Az influenszer automatikusan eltűnő Instasztoriban reagált a történtekre, a következőket írva:

„nem haragszom... csalódott vagyok és fáj. Ez most az én csatám lesz, kérlek, ne nehezítsétek meg, és ne keressétek ebben a történetben a jót és a rosszat, mert nincs. [...] A szívem törik össze azoktól a kommentektől, amikben azt fejtegeti mindenki, mennyire egy arrogáns, beképzelt, rossz ember... Lehullott az álcája... Hát nem. Pont, hogy most vette fel a legnagyobb álcát magára, magam sem értem, miért, de ő így ezzel a stílussal védi magát. Soha életemben nem kaptam annyi törődést, elfogadást, türelmet és szeretet, mint ettől a fiútól! Ezért mindig is hálás leszek neki, egy boldog, kiegyensúlyozott, ragyogó nővé varázsolt minden tettével és szavával. Elkövetett egy hatalmas hibát, amire most ráment minden, ami miatt mindketten összetörtünk és megsemmisültünk.”

Frissítés!

Luna ezt követően nyilatkozott a történet egy fontos részletéről: ő nem a szexvideóból tudta meg, hogy Azahriah megcsalta. Kattintson ide a további részletekért!

Félrelépésekről

Rácz-Gyuricza Dórától megkérdezték, igaz-e, hogy a férje más nők felé kacsingatott

Solti Ádám bevallotta: bár házas, szeretőjétől született egy kisfia

Horváth Tamás bevallotta, hűtlen volt a barátnőjéhez: Nagyon sok mindenkivel megcsaltam

(Kiemelt kép: Azahriah Instagramja)