Horváth Tamás bevallotta, hűtlen volt a barátnőjéhez: Nagyon sok mindenkivel megcsaltam

Horváth Tamás arról is beszél, hogy soha nem érezte, hogy roma származása miatt hátrány érte volna.

2021. december 7., 15:11

Szerző:

Palik László videósorozatot indított a YouTube-on, de most a Schobert-gyerekek futós interjúja után visszatért a stúdióba, ahol Horváth Tamást látta vendégül egy csaknem egyórás interjú erejéig.

Ebben szóba kerül a 29 éves énekes roma származása. Az énekes ezzel kapcsolatban azt mondja, hogy bár ő is mélyszegénységből származik, és otthon lavórban mosdottak, ő soha nem érezte, hogy származása miatt bármi hátrány érné. A Sztárban sztár és a Nagy duett győztese az alábbi videóban megkapja azt a kérdést, hogy valaha származott-e hátránya abból, hogy roma. Ezt válaszolja:

„soha. Én soha nem éreztem, hogy engem megkülönböztetnének emiatt, vagy hogy bármi degradáló... engem nem bántottak.”

Azt mondja, hogy sztereotípiákkal sem találkozott, aztán elsüt egy poént azzal kapcsolatban, hogy az viszont gyanús, hogy négyük közül csak egyvalaki hagyta kint a telefonját az asztalon.

Horváth Tamás a magánéletével kapcsolatosan is mesél az interjúban, azt mondja, mielőtt a későbbi feleségét megismerte volna, volt egy barátnője, de nem bánt vele jól.

„Fiatal srác voltam, és volt egy párom, dehát nem vettem komolyan. Nagyon sok mindenkivel megcsaltam a volt páromat, én egy hűtlen ember voltam. De nem csak őt csaltam meg, hanem saját magamat is. Nálam ezek a csajozások arról szóltak, hogy valamilyen lyukat, tudod, befoltozzak, hogy férfinak érezzem magam, hogy pacek csávó vagyok, de nem lettem pacekabb, hogy húztam még egy strigulát, hogy ma egy szőkével, holnap egy barnával fekszem le, hogy ettől majd jobb leszek? Ettől nem lettem jobb, sőt még kevesebb lettem, a végén utáltam is.”

Horváth Tamás azt mondja, feleségének köszönheti, hogy ezt az életmódot maga mögött hagyta, felesége mentette meg őt. Íme a teljes videó.

Palik László új műsorának első vendége egyébként Erdélyi Mónika volt, a vele kapcsolatos összefoglalónkért kattintson ide!

(Kiemelt kép: YouTube/Palikék Világa By Manna)