Azahriah megcsalt barátnője megbocsátott a hűtlen énekesnek

Azahriah és Luna Joanna újra együtt vannak. 

2022. július 15., 07:19

Szerző:

Idén májusban hatalmas botrány lett Azahriah szexvideójából. A népszerű énekes a szolnoki palacsintafesztiválon egy toi-toi vécé mögött létesített szexuális kapcsolatot egy rajongójával. A történet legnagyobb elszenvedője Luna Joanna lehetett, a sztár barátnője, aki éppen külföldön tartózkodott. Sokáig találgatták a rajongók, hogy vajon a csinos lány megbocsájt-e a hűtlen párjának. Nos, most erre is megérkezett a válasz: igen.

Azahriah és Luna együtt utaztak el Olaszországba, Velence városába. A Love Islandből és realitykből ismert Luna több képet is megosztott a közösségi oldalán. Később pedig egy hosszabb posztban mesélt arról, hogy ő és Azahriah, polgári nevén Baukó Attila kibékültek.

„Sokszor mondtam már, az élet pont annyira szép mint amennyire annak látod!
Nincs olyan ember akinek tökéletes tündérmesébe illő élete lenne, igen tisztán látszik nekem sem az, vannak csodalatos és vannak sötét gyötrelmes időszakok is, csak hogy az igazságosság mérlege ki legyen egyenlítve. Nem fogom fel tragikusan hisz ez az élet, a jóval együtt a rosszat is méltósággal kell viselni.
Én pedig igyekszem az élet minden pillanatát megélni, megtapasztalni. A jót 100% kiélvezni a rosszból pedig levenni a tanulságokat, tapasztalatot szerezni és okulni.
Boldog vagyok, mert minden döntésemet az életemben tiszta szívvel hoztam meg, nincsen olyan dolog amit megbántam volna és nem gyötörnek a “mi lett volna ha?!” kérdések sem.
Többször volt már olyan, az életem során amikor a “nép” ítéletét tette felettem..de kérdezem én, egészen addig amíg nem más életét befolyásolom a döntéseimmel mit számít az, hogy én épp kivel vagyok boldog?
Persze tudom tök jó pletyizni, kibeszélni baráti körökben a történteket nevetni rajta egy jót, vagy összetenni a két kezét az embernek, hogy nem vele történt.
Beszéljetek ki ti is a történteket vegyétek le a következtetést a történetből és lépjetek tovább ti is”

 - írta a bejegyzésében Luna, aki egy vörös rózsát is kapott a párjától.

További részletek az ügyről

Videó: Istenes Bence szerint Azahriah szexbotránya belefér a rocksztáréletbe

Azahriah barátnője nem a szexvideóból tudta meg, hogy szerelme megcsalta

Azahriah megcsalt barátnője kifakadt a közösségi-oldalán

(Kiemelt kép: Luna Joanna Instagramja)