Azahriah megcsalt barátnője kifakadt a közösségi-oldalán

Nem érti, miért idegenek osztogatnak neki tanácsokat.

2022. május 26., 08:48

Szerző:

Mint megírtuk, néhány nappal ezelőtt kezdett el terjedni a szexvideó, amelyen az énekes Azahriah megcsalta a barátnőjét egy rajongójával a Szolnoki Palacsintafesztiválon. Azahriah azonnal bocsánatot kért, és később barátnője, a Love Islandből és más realitykből ismert Luna Joanna szintén reagált az esetre,

Most az egykori reality-sztár a közösségi oldalán fakadt ki azután, hogy több olyan bántó üzenetet is kapott, amelyben őt okolják azért, amiért megcsalták. Sokak szerint, ha Luna Joanna egy hétköznapi emberrel jön össze, akkor mindez nem történt volna meg. 

„Az üzeneteim egy része abból áll, hogy: ha egy normális, átlagos férfival jössz össze, az soha nem csalt volna meg! Ilyenkor ti tényleg el is hiszitek, amit írtok? Szerintetek a nem híres emberek körében nem létezik a megcsalás? Könyörgöm, hány olyan lány van itt is, akit egy pék csalt meg, vagy egy festő, vagy egy autószerelő... Mindenki tudja azt mérlegelni, mennyi jót kapott a kapcsolatban és mennyi rosszat. Nekem nem ti vagytok a közeli barátaim, ti nem tudjátok, nekem milyen volt a kapcsolatom, mert semmit nem publikáltunk ezzel kapcsolatban, szóval nem tőletek kérem a tanácsot sem. 
Hagyjatok már engem azokkal a szövegekkel, amit mindig mindenki mond kötelezőszerűen akkor, ha valakit megcsaltak... Az élet nem fekete és fehér. Én még pár napig kint leszek külföldön egyedül a gondolataimmal, gondjaimmal, és majd szépen eldöntöm, mit is szeretnék. Sok csalódáson vagyunk már túl, sokszor adtam második esélyt, az esetek nagy részében nem volt értelme... ettől függetlenül nem bántam meg, mert legalább biztosra kiderült minden. És volt olyan is, hogy utána jó volt, és teljesen más miatt mentünk szét”

- írta Azahriah megcsalt barátnője a 24 óráig elérhető Instagram-történetében, amit a Blikk szúrt ki. 

Hűtlen celebek

Azahriah barátnője nem a szexvideóból tudta meg, hogy szerelme megcsalta

A botrány után Solti Ádám és felesége is szerepelnek a TV2 pároknak szóló vetélkedőjében

Kállay-Saunders András megcsalta Tolvai Renit

(Kiemelt kép: Luna Joanna Instagramja)