Kállay-Saunders András megcsalta Tolvai Renit

Egy barátjuk leplezte le a titkot.

2021. szeptember 23., 13:46

Szerző:

Két hete robbant a hír, hogy Tolvai Reni és Kállay-Saunders András szakítottak. Az énekespáros 11 évvel ezelőtt jött össze a Megasztár alatt, és azóta is egy párt alkottak. A magánéletükről és a kapcsolatukról általában nem sok szó esett, de azt azért a rajongók nagyon furcsálták, hogy ennyi idő után sem házasodtak még össze, de még csak lánykérés sem volt.

Az énekesnő barátai elárulták, hogy többek között ez állt a szakítás hátterében, mivel Tolvai Reni már szeretett volna férjhez menni, Kállay-Saunders András viszont nem jegyezte el. Azóta az is kiderült, hogy nem friss a szétválás, már hónapokkal ezelőtt külön költöztek, egészen pontosan az énekesnő pakolt össze.

Bár kívülről úgy tűnt, nagyon is jól megvannak, az évek során többször pletykáltak arról, hogy Kállay-Saunders András megcsalja Tolvai Renit. Sőt, kapcsolatuk elején olyan is megtörtént, hogy egy hölgy saját maga mesélte el a nyilvánosság előtt, hogyan került intim viszonyba az énekessel egy szórakozóhelyen. Ezeket rendszerint tagadta vagy nem is kommentálta a páros. Most viszont az énekesnő egy közeli barátja árulta el a HOT! Magazinnak, hogy a kapcsolatuk alatt Kállay-Saunders András ágyában rengeteg nő megfordult:

„András mindig is imádta a nőket és a bulikat. Egymásnak adták nála a kilincset a jobbnál jobb csajok!”

A lap azt is boncolgatta, hogy ez tévés berkekben köztudott volt, ahogyan az is, hogy már hosszú ideje megromlott a kapcsolatuk.

(Kiemelt kép: dfp.hu)