Tolvai Reni és Kállay-Saunders András szakított 11 év után

A közösségi médiában biztosan megszűnt közöttük a kapcsolat, de a jelek szerint nem csak ott.

2021. szeptember 11., 09:52

Szerző:

Bár maguk az érintettek nem nyilatkoztak a témából, a Blikk arra jutott, hogy vége van Kállay-Saunders András és Tolvai Reni kapcsolatának. A két énekes együtt szerepelt 2010-ben a Megasztár 5-ben, amiben Kállay-Saunders a negyedik lett, Tolvai Reni pedig győzött. Ekkor jöttek össze, így 11 éve alkotnak egy párt. A fenti közös kép 2018-ban készült róluk, az alábbi pedig az utolsó közös fotó, amit Tolvai az Instagramon publikált.

A két énekes Instagramja azt mutatja, hogy Tolvai Reni 30. születésnapját március 24-én még együtt ünnepelték, erről Kállay-Saunders is posztolt képet. Azóta viszont egyikünknél sem került ki újabb közös fotó, már nem osztják meg egymás dolgait, nem kommentelnek egymásnak.

A Blikk szerint a szakításra utalnak olyan külső változások, hogy Tolvai rengeteget fogyott, az ajkait is feltöltette, Kállay-Saunders pedig új frizurát csináltatott, de az is, hogy az újabban rendkívül sokat szexiző Tolvai Reni jelenleg Kállay-Saunders nélkül, barátnőivel nyaral.

A lap a két énekest is megpróbálta megszólítani, de ők nem nyilatkoztak, az őket közelről ismerők közül pedig valaki ennyit mondott arról, hogy igaz-e, hogy szakított Kállay-Saunders és Tolvai:

„nem tudom cáfolni ezt az információt”.

(Kiemelt kép: dfp.hu)