Kiderült, miért szakított Tolvai Reni és Kállay-Saunders András

11 év után vetettek véget kapcsolatuknak.

2021. szeptember 13., 07:14

Szerző:

A hétvégén röppent fel a pletyka, hogy Tolvai Reni és Kállay-Saunders András már nem alkotnak egy párt. Bár a két híresség nem cáfolta, de nem is erősítette meg a hírt, minden jel erre mutat. A közösségi oldalaikon ugyanis mindig is aktívak voltak, azonban március óta nem osztottak meg közös fotót, és nem is lájkolják egymás bejegyzéseit.

A Blikk megkérdezte Tolvai Reni barátait is a pletykáról, akik viszont megerősítették a hírt, sőt, azt is elárulták, mi vezethetett a szakításhoz.

„Először a külsejét változtatta meg, aztán talán emiatt az élethez való hozzáállása is megváltozott, mintha végre magára helyezte volna a hangsúlyt. Valahol a szakítás is ennek a nagy változásnak a folyománya, eredménye. És úgy tűnik, bármennyire is fájdalmas dolog tizenegy év után elengedni valakit, Reni nem szeretne szomorkodni”

– árulta el az énekesnő egy ismerőse, aki azt is hozzátette, az elmúlt egy évben nagyon megváltozott Tolvai Reni, ráadásul előnyére.

„Teljesen felszabadult! Most is rengeteget dolgozik, de amíg korábban a munka mellett megmaradt kevés szabadidejét Andrással töltötte, most ezek az órák kizárólag róla szólnak és arról, hogy jól érezze magát”

– mesélte. Egy másik ismerőse pedig azt is elárulta, hogy az énekesnő nagyon boldog, kiegyensúlyozott és végre élvezi az életet, egyáltalán nem szomorkodik.

„Korábban ez sem volt annyira jellemző rá, de eljár bulizni és koncertekre. Nagyon élvezi, amikor a tömegben táncolhat és énekelhet a közönséggel másr előadók fellépésén úgy, ahogy egyébként neki szoktak, amikor ő áll a színpadon. Szerintem Reni most kifejezetten boldog”

– magyarázta az énekesnő barátja a lapnak, ai azt is hozzátette, hogy bár sok férfi megkörnyékezi az énekesnőt, egyelőre még nem nyitott.

„Egy-egy buliban persze odamennek hozzá férfiak, igaz alapvetően ezek a közeledések inkább a sztárnak, az énekesnőnek szólnak, nem a nőnek. Persze eddig mindenki úgy tudta, hogy együtt vannak Andrással, de annak ellenére, hogy kiderült a szakításuk, Reni egyelőre nem akar új férfit az életébe, most élvezi, hogy szingli.”

(Kiemelt kép: dfp.hu)