Videó: Istenes Bence szerint Azahriah szexbotránya belefér a rocksztár életbe

Istenes Bence elmondta, mit gondol Azahriah botrányáról.

2022. június 9., 12:50

Szerző:

Istenes Bence műsorában nem csak Tóth Andi fehérneműjéről, de Azahriah botrányáról is szó esett. A műsorvezető és a vendégek elmondták a véleményüket a történtekkel kapcsolatban és amíg Tóth Andinál a megcsalás nem férne bele, addig Istenes Bence jóval megértőbb volt a fiatal zenész félrelépésével kapcsolatban.

„Én nem mondom, hogy pártolom, de nem tartom gáznak. A rocksztáréletbe ez tökre belefér vagy beletartozik. Nem tudom elítélni emiatt”

- mondta a műsorvezető, ám hozzátette, hogy az valóban nem volt szép dolog, hogy a barátnőjét megcsalta az énekes.

A műsorvezető azt boncolgatta, hogy számít mennyi ideje vagyunk párkapcsolatban. Véleménye szerint amíg egy friss pár hónapos vagy egy éves kapcsolatba nem fér bele sok minden, addig 10 év után jóval másképp látja a dolgokat az ember főleg, amikor már gyerekek is vannak. Istenes Bence tapasztalatból beszél, hiszen ő is hosszú évek óta Csobot Adéllal él együtt, valamint két közös gyermekük is született. 

Mint megírtuk, néhány héttel ezelőtt elkezdett terjedni Azahriah szexvideója, amely azt mutatta, hogy a fiatal zenész a Szolnoki Palacsintafesztiválon megcsalta a barátnőjét egy rajongójával. Azahriah azonnal bocsánatot kért, és később barátnője, a Love Islandből és más realitykből ismert Luna Joanna szintén reagált az esetre.

Azahriah botrányáról bővebben itt írtunk 

Azahriah barátnője nem a szexvideóból tudta meg, hogy szerelme megcsalta

Azahriah megcsalt barátnője kifakadt a közösségi-oldalán

Azahriah megcsalt „asszonya” egy országosan ismert médiaszemélyiség, íme, ő hogyan reagált szerelme szexvideójára

(Kiemelt kép: Istenes Bence Instagramja)