Azahriah a szex előtt homlokpuszit, utána gitárpengetőt adott palacsintagirlnek

Terjed az interneten a palacsintafesztiválos szexbotrányba keveredett lány beszámolója.

2022. június 14., 14:57

Szerző:

Azahriah, azaz Baukó Attila a Szolnoki Palacsintafesztiválon csalta meg a szerelmét egy rajongólánnyal még májusban egy mobilvécé mögött, amint erről videó is készült majd került fel a netre.

A zenész azóta csak egyszer beszélt nyilvánosan a dologról egy Instagram-posztban, az RTL.hu friss cikke szerint azóta érthető módon hallgat a dologról – bár a legutóbbi koncertjén poénból egy ToiToit tettek a színpadra díszletnek, amint az az alábbi poszt egyik képén fel is tűnik.

Nos a Redditre Instasztoriból kimentett beszámoló szerint a következők történtek:

„Ati hátrahívott a WC mögé, hogy ő mondani akar valamit, erre adott egy homlokpuszit, majd lekapott, a többi meg hát na, tudod jól. Utána összekaptuk magunkat, visszamentünk a többiekhez, és elkezdtünk szedelődzködni hazafelé, ott még beszélgettünk, ilyenek, elkísértük őket a kocsihoz, akkor kaptam Atitól egy gitárpengetőt, plusz egy ölelést és mondta, hogy vigyázzunk az úton. Mikor már majdnem itthon voltam, akkor írt, hogy küldtek neki egy videót a dologról. Lényegében ennyi.”

A reddites kommentelők között vannak, akik megkérdőjelezik a fenti beszámoló hitelességét, mások pedig azt állítják, hogy úgy tudják, Azahriah azóta is, a megcsalás ellenére is együtt van barátnőjével, Lunával.

További részletek az ügyről

Videó: Istenes Bence szerint Azahriah szexbotránya belefér a rocksztáréletbe

Azahriah barátnője nem a szexvideóból tudta meg, hogy szerelme megcsalta

Azahriah megcsalt barátnője kifakadt a közösségi-oldalán

(Kiemelt kép: Azahriah Instagramja)