Tóth Gabiék panzióban laknak: Amikor a lányom sír, hogy haza akar menni, hatalmas lelkifurdalásom van

Tóth Gabiék költöznének, de új házuk még mindig nincs készen.

2023. április 25., 07:48

Szerző:

Tóth Gabi már a múlt héten betekintést engedett készülő, új, szentendrei otthonukba, de a ház még mindig nincsen készen. A család a korábbi, budapesti lakásból már kiköltözött, így egyelőre egy panzióban laknak, ami mindannyiukat igencsak megviseli.

Az énekesnő a Csalad.hu című oldalon vezet blogot, ahol a következőképpen vall arról, kislánya hogyan viseli, hogy betegsége után egy ideig a nagynénjénél volt, most pedig panzióban alszik a család:

„mostanra nagyon elfáradt szegénykém és bevallom, mi is. Viszonylag ugyan jól tud aludni idegen helyen, mégis az, hogy nem tudjuk tartani az eddigi napi rutint, a megszokott ritmus teljesen felborult, egyre érzékenyebbé teszi és hazudnék, ha azt mondanám, hogy én nem vagyok egyre feszültebb. A végtelenségig próbálom tolerálni a hisztiket, hiszen tudom, hogy neki legalább olyan nehéz, ha nem nehezebb, mint nekünk, de emberből vagyok, nem csak anyából, így bizony már vannak közöttünk csaták. Ráadásul az utóbbi időben az időjárás sem kedvezett nekünk és jóval kevesebbet tudtunk levegőre menni. Kevésbé tudtuk lekötni, hiszen azért közben költözünk is, tehát nincs mindig +1 fő, akinek csak az a dolga, hogy Hannika animátora legyen. Így a dackorszak… hogy is mondjam finoman…. „picit” felerősödött.”

Tóth Gabi hozzáteszi azt is, hogy néha elbizonytalanodik, hogy jó döntést hoztak-e a költözéssel:

„néha azt érzem, hogy megszakad a szívem, mert tudom, hogy nem nagyon érti, mi történik valójában. Igyekszünk elmagyarázni neki, hogy amikor készen lesz, neki lesz a legszebb szobája a földön, de a kis drágám még nem fogja fel, hogy ez pontosan mit jelent. Amikor sír, hogy haza akar menni, akkor hatalmas lelkifurdalásom van és elbizonytalanodom, hogy biztosan jó döntést hoztunk-e, de aztán elmegyünk az építkezésre, kiállok a teraszra és tudom, hogy itt leszünk otthon.”

Tóth Gabi azt írja, hogy rengeteg támogató, segítő levelet-üzenetet kap, ezeket mind megköszöni. Hozzáteszi: biztos benne, hogy csodás otthonuk lesz Szentendrén, és arról is ír, hogy biztos benne, hogy kislánya pár hét alatt megszereti majd az új házat, amint az elkészül és végre beköltözhetnek.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)