Mohamed Fatimára rájár a rúd, a Fekete Vonat botránya után kórházba került

Még egy hete sem volt a botrányt kavart Fekete Vonat-koncert, Mohamed Fatima énekesnő most kórházból üzent.

2023. január 13., 08:27

Szerző:

Mohamed Fatima a kórházból üzent tegnap a Bors című lapnak, miután telefonon nem lehetett elérni. Az énekesnő azért áll most az érdeklődés homlokterébe, mert a múlt heti Fekete Vonat-koncert után lemondták a májusra tervezett fellépést, és kiderült, hogy a trió mégsem folytatja együtt a zenélést. Sőt, L.L. Junior, az együttes talán legismertebb tagja hamarosan külföldre költözik egy kinti munka miatt.

Nos, az újságok arra tippelnek, hogy talán az együttes körüli hercehurca is megviselhette Mohamed Fatimát, bár egy stábtag ennyit mondott:

„Fatima mostanában nagyon köhögött, biztosan csak kivizsgáltatja magát.”

Mohamed Fatima egyébként a közösségi médiában nem tesz ki hasonló helyzetjelentéseket magáról, tavaly év végén megfogadta az alábbi poszttal, hogy kevesebbet fog publikálni önmagáról.

„Az Erő legyen velünk 2023-ban is és legyen jobb a forint jövőre. Legyen tánc a parkba, hogy ne csökkenjen semmi… mert a fizetésünkből csökkentenek. Ebből a kiírásból is látszik, hogy elég hosszú volt ez az évünk… Gyere rám, 2023! Boldog új évet mindenkinek, mert holnaptól indul a socialmédia-detox!”

– írja az alábbi képhez.

(Kiemelt kép: Mohamed Fatima Instagramja)