A Fekete Vonat már fel is oszlott a botrány után

A Fekete Vonat helyett Mohamed Fatima már egy új együttesben énekel.

2023. január 10., 15:12

Szerző:

Május 6-án lett volna a Fekete Vonat nagykoncertje, de hétfőn kiderült, hogy az esemény elmarad. Az együttes legismertebb tagja, L.L. Junior posztolt erről először, ő azt írta, hogy a koncert annyira „felbolygatta” az életüket, hogy nem tudják elvállalni.

Később azonban a trió egyetlen női tagja, Mohamed Fatima is hozzátette a magáét. Ő a szombati, Sportarénában tartott koncertjük után arról posztolt, hogy a veszteséges volt a buli, és még ők tartoznak a szervezőknek a fellépésért.

Ezek után jelentette meg az alábbi posztot az Instagramon.

„Sziasztok, Ahogy olvashattátok, nem lesz Budapest Park de a zene megy tovább! Köszönjük a szombatot nektek, akik ott voltatok életünk legnagyobb eseményén! Látom, sokan kooperáltok a háttérrel, de az Aréna koncerthez a Skyforcnak semmi köze nem volt! Hálás vagyok nagyon, mert végre bejelenthetem, hogy megalakult az élő zenekarom, akikkel igazán öröm mindig a zene! Fatima & The Hotshots néven, de még ez változhat… Szeretnénk a Beattel is rögzíteni közös dalokat! Az élő zene az igazi zene!”

Érdekes, hogy Mohamed Fatima a közös munka kapcsán a másik két zenekari tag közül csak Beatet említi az alábbi posztban.

(Kiemelt kép: Mohamed Fatima Instagramja)