Lemondták a Fekete Vonat Budapest Park-os koncertjét

A Fekete Vonat lemondta Budapest Park-os koncertjét, amely a tervek szerint május hatodikán lett volna.

2023. január 9., 21:13

Szerző:

A Fekete Vonat a tervek szerint a január hetedikei koncertje után még egyszer fellépett volna a Budapest Parkban május hatodikán, de azt végül lemondták – szúrta ki a 444.

Az elmaradt koncertről először L.L. Junior számolt be Facebook-oldalán: „Úgy gondolom méltó ünneppel zárhattunk le egy zenei korszakot és ezzel ezt a formációt is, igen, mert kikerülhetetlenül csalódást kell okozzak, ugyanis a 2023. május 6-i Budapest Parkba meghirdetett koncertünk nem kerül megrendezésre.” Az énekes azzal magyarázta a döntést, hogy a koncert annyira „felbolygatta” az életüket, hogy nem tudják elvállalni.

Később a Budapest Park is bejelentette, hogy elmarad az esemény.

 

A Fekete Vonat trió tagja, Mohamed Fatima a szombati Sportaréna koncertjük után arról posztolt, hogy a veszteséges volt a buli, és még ők tartoznak a szervezőknek a fellépésért.

(Kiemelt kép forrása: Facebook)

 

 

Február 4-én A Budapesti Fesztiválzenekar és a Müpa közös megrendezésében ismét megtartják a koncertszezon egyik legpördősebb, legintenzívebb fesztiválját, a Prokofjev-maratont. Az egynapos fesztiválon lesznek nagyzenekari koncertek, intim kamarazene, filmvetítések és ingyenes hangversenyek is.

Európában is egyedülállóan veszélyeztetett múzeum és kulturális tér lett a budapesti, az államszocialista rendszer művészeti értékkel is bíró szoboralkotásait egybegyűjtő Memento Park, derült ki az intézmény közleményéből.

Az Adult Swim kedd este bejelentette, hogy minden együttműködést megszakított Justin Roilanddal, miután az ügyészség testi sértéssel és személyes szabadság korlátozásával vádolta meg az egyik legnépszerűbb animációs sorozat társalkotóját.