L.L. Junior hónapokra külföldre távozik – kiderült, mitől függ az indulás

A Fekete Vonat botránya utáni időszakot L.L. Junior nem itthon vészeli át.

2023. január 12., 10:28

Szerző:

Nézeteltérés lett a Fekete Vonat múlt heti visszatérő koncertjéből: L.L. Junior elfogadta az elszámolást, de Mohamed Fatima és Beats nem. Így aztán a májusra tervezett következő koncert el is marad, az együttes újból feloszlik, de L.L. Junior tudja, mihez kezd ezután: a zenész-rapper-médiaszemélyiség külföldi munkát vállalt egy barátjával közös szervezésben.

„A Karib-tengeren hajóutakat szervezünk majd, ahol tradicionális kubai bachata zenekarral fogok fellépni hetente kétszer. Klasszikus magyar dalokat adunk majd elő különböző feldolgozásokban”

– nyilatkozta L.L. Junior a Blikknek, hozzátéve, hogy korábbi nyilatkozatához híven ehhez ki is fog költözni Dominikára. A rapper olyan szempontból tudja, hogy mit vállalt, hogy már többször járt a szigeten, így nagyon szívesen tér oda vissza akár hónapokra is az új vállalkozás kedvéért, amivel az odautazó magyar turistákat kívánják elsősorban szórakoztatni.

Hogy a projekt mikor indul be, az elsősorban L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válóperétől függ: a két médiaszemélyiség szeretne peren kívül minél hamarabb, bíróság nélkül, privátban megegyezni házasságuk felbontásának részleteiben, ezért most halasztást kértek a perben.

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagramja)