L.L. Junior új videói megosztották a rajongókat: jegygyűrűben romantikázik 18 évvel fiatalabb barátnőjével

L.L. Junior és Dárdai Blanka azt szeretnék, hogy mindenki tudja, mekkorát buliztak Dominikán.

2022. november 11., 09:43

Szerző:

L.L. Junior augusztusban még ezt nyilatkozta az X-Faktorban feltűnt Dárdai Blankáról, amikor először röppentek fel a hírek a kapcsolatukról:

„valóban nagyon csinos és tehetséges lánynak tartom, de nagyon fiatal hozzám.”

Ehhez képest most:

A fenti poszthoz a rapper-médiaszemélyiség mindössze a „napjaink” feliratot fűzte hozzá, de a kommentelőknek ennél sokkal több mondanivalója van a fentiek láttán. Van, aki arra hívja fel a figyelmet, hogy úgy tűnik, L.L. Junior ujján ott van még a jegygyűrű – hiszen nemrég lett csak hivatalos, hogy elválnak a jelenleg beteg édesapját ápoló Körtvélyessy Kingával. De amíg van, aki azért kritizálja a rappert, hogy túl hamar továbblép egy új kapcsolatba, addig más a kritizálókat kritizálja és együtt örül a két zenésszel a boldogságuknak.

„Bármi és bárhogy történt, az a te dolgod. A legkeményebb utat jártad meg. Tudom, hogy szenvedtél. Senkinek nincs joga kritizálni. Legyetek nagyon boldogok! Gyönyörű gyerekeitek lesznek! Áldás”

– írja az egyik kommentelő.

L.L. Juniorék egyébként éppen Dominikán vannak, itt forgat jelenleg az éppen szintén válófélben lévő Demcsák Zsuzsa. A műsorvezetőnő szintén feltűnik az egyik képen, ráadásul ő is egy szál bikiniben van.

Ha ön a TikTokot jobban szereti az Instagramnál, akkor az alábbi posztot ajánljuk még a figyelmébe.

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagramja)