L.L. Junior trágár kirohanással válaszolt az őt kritizálóknak: a kislányáról van szó

L.L. Juniort azok bőszítették fel, akik azért kritizálták, ahogy kislányával viselkedik.

2022. október 28., 07:43

Szerző:

L.L. Junior egy olyan fotót posztolt az Instagramra, amin két éves kislányával szájrapuszit adnak egymásnak. Annyi ilyet láttunk már, de még mindig vannak, akik kiakadnak ezen, és még mindig vannak, akik kiakadnak azon, hogy vannak, akik kiakadnak. Az előbbi kategóriába tartozik például a gusztustalanozó kommentelő, az utóbbiba pedig maga L.L. Junior.

Az újra összeállt Fekete Vonat rappere ugyanis a Borsnak adott most rövid, de felháborodott interjút azzal kapcsolatban, hogy mennyire bosszantja, hogy beszólnak neki, ha képet posztol arról, hogy a kislányával egymás száját puszilják.

L.L. Junior azzal kezdi, hogy „számára” ez nem megosztó téma, amit nem könnyű értelmezni – egyetlen embert elég nehezen oszt ketté egy téma. Ezzel szemben az viszont ténykérdés, hogy ha egy híresség a gyerekét a száján puszilja meg, azt csomóan aranyosnak találják, mások viszont kritizálják – például ebben az esetben is ez történt, szóval a téma nagyon is megosztotta az embereket.

Sokkal egyértelműbb azonban a rapper nyilatkozata arra vonatkozólag, hogy szerinte milyen korig fér még bele egy-egy ilyen puszi:

„öt-hat éves koráig szerintem rendben van, de nincs erre szabály, majd érzi a lányom.”

És íme a címben beígért trágár visszaszólás a kritizálóknak:

ha valaki, én biztosan tudom, hogy mennyire rövid az élet, ki kell használni minden pillanatot. Azt üzenem a negatívan kommentelőknek: az összes álszent bekaphatja!”

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagramja)