Felkavaró részletek láttak napvilágot L.L. Junior kisfiának a tragédiájáról

L.L. Junior kisfia 3 évvel ezelőtt hunyt el. 

2022. szeptember 1., 10:22

Szerző:

Ma reggel 9 órakor folytatódott a tárgyalás L.L. Junior kisfiának, Lesi Dávid halálának az ügyében. Mint ismert, Dávidkát egy szabályosan közlekedő autós gázolta halálra 2019. augusztus 31-én Zuglóban. A kisfiú kezét az édesanyja, Hopp Csilla barátnője, P. Carmen fogta. 

Hopp Csillát felmentették, de P. Carment továbbra is vádolják. Az ügyész korábbi állításai szerint a kisfiú tragédiája azért következett be, mert a nő nem fogta elég szorosan a kisfiú kezét, pedig egyszer már megpróbált kiszaladni az útra. P. Carmen lemondott a tárgyaláson való személyes részvételről és miután ezt engedélyezték neki, elment a helyszínről. Több tanú nem jelent meg betegség vagy külföldi tartózkodás miatt. 

Katonai Szilárd, Carmen édesapja is távozott a helyszínről. A tragikus napon a férfi is ott volt, mellette állt Carmen és a kisfiú, de mellettük ott volt Csilla is. A férfi korábban úgy emlékezett vissza, hogy a kisfiú maga alá gyűrte az autó és amikor odaszaladt látta, hogy a teste teljesen kicsavarodott, a koponyája pedig nyitva volt. Az újraélesztést egy sebész és Katonai Szilárd kezdte meg. 

A férfi elmondása szerint minden gyorsan történt, ezért nem tudja, hogy Hopp Csilla fogta-e a gyermek kezét, de úgy gondolja, hogy igen, mert előtte is fogta. A család többi tagja szintén ezen a véleményen van. Katonai Szilárd azt sem tudta megmondani, hogy a kisfiú mondta-e, hogy átakar menni az úttesten. Két évvel ezelőtt a tanúvallomásában a férfi azt is elmondta, hogy a lánya és Hopp Csilla több mint egy évtizede barátnők és P. Carmen szinte a pótanyja volt a kisfiúnak. 2021 áprilisában nem kívánt vallomást tenni, arra hivatkozva, hogy otthon sem beszélnek az ügyről - írja a Blikk.

A tárgyalóteremben Hopp Csillára került a sor: a vallomása szerint a kisfiú jobb kezében péksütemény volt, amit ő eltett és addig nem fogta a gyermek kezét. Később Dávidka kiakart szaladni az útra, de Carmen visszahúzta és ekkor került a kisfiú közéjük. Hopp Csilla sírva vallott arról, hogy ezután tovább fogta a kisfiú kezét, de Dávid kicsavarta az övét és kiszaladt az útra. A bíró megjegyezte, hogy a fiú kétszer próbált meg kiszaladni, de Csilla egyre emlékszik. 

Az út másik oldalán Katonai Szilárd volt felesége, Hopp Csilla és L.L. Junior nagyobb fia, Lacika és egy másik gyerek volt. Dávidka oda akart menni hozzájuk. Hopp Csilla kijelentette, hogy Carmen nem hibás, örökre magát fogja hibáztatni, de ez egy szerencsétlen baleset volt, ami bárkivel megtörténhet. 

L.L. Juniorról még több

L.L. Junior megrázó vallomása: a kisfia a mai napig fölriad álmából Dávidka halála miatt

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga végleg szakítottak, méghozzá „brutális” okból

L.L. Junior luxusvillája milliókkal drágult: íme, mennyit kér érte most

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagramja)