L.L. Junior megrázó vallomása: a kisfia a mai napig fölriad álmából Dávidka halála miatt

L.L. Junior kisebbik fia, Dávidka három évvel ezelőtt hunyt el. 

2022. augusztus 31., 09:14

Szerző:

Napra pontosan három évvel ezelőtt történt a tragédia: L.L. Junior és Hopp Csilla kisfia, Dávidka Zuglóban egy autó elé rohant és sajnos az életét már nem tudták megmenteni. A kisfiú most kezdené az iskolát, az énekes pedig őszintén mesélt arról, hogyan tudják feldolgozni a felfoghatatlan tragédiát. 

„Nagyon nehéz. Három évig mellettünk volt az én kis angyalkám. Tudod, nem akarok szomorúsággal emlékezni rá, a hiányáról beszélni, hanem arról, hogy rövidke életében mit tanultunk tőle. Sorszerű ez, mert mi is ott állunk Lacikával, hogy valami új kezdődik, újra indul, ugyanakkor a gondolatainkban mindig ott van, hogy eggyel kevesebben állunk ott a iskola kapujában”

- mondta L.L. Junior a Borsnak.

Az énekes azt is elárulta, hogy a 9 éves kisfia, Lacika remekül teljesít az iskolában, de a tragédiát őt sem dolgozta fel teljesen és máig emlékszik az imádott testvérére. Kiderült, hogy a kisfiút terapeutához is vitték, valamint rengeteget segített a sok beszélgetés, az ima és a közös emlékezés Dávidkára. 

„Noha még kicsi volt ő is, de mégis nagyon élesen emlékszik rá. Néha alvásból fölriad, sír, és mondja, mennyire hiányzik neki Dávidka”

- folytatta az énekes a lapnak.

L.L. Juniorról a legfrissebb hírek

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga végleg szakítottak, méghozzá „brutális” okból

L.L. Junior luxusvillája milliókkal drágult: íme, mennyit kér érte most

L.L. Junior volt élettársa újra férjhez megy – íme, ki mellett keresi a boldogságot a tragédia után

(Kiemelt kép: Life TV)