L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga végleg szakítottak, méghozzá „brutális” okból

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga nem küzdenek tovább házasságuk megmentéséért, vallotta be a rapper.

2022. augusztus 8., 07:58

Szerző:

Egy éve és két napja volt, hogy az a hír érkezett, hogy L.L. Juniortól elköltözött a felesége, Körtvélyessy Kinga. A Nyerő páros című realityből is ismert pár azóta többször is nyilatkozott arról, hogy már csak közös gyermekükre való tekintettel is küzdenek házasságuk megmentéséért. Nos, egy év után feladták a harcot, derül ki a rapper friss interjújából, így a szakítás mostanra véglegessé vált.

L.L. Junior a Bors című lapnak adott videós interjút, amiben említi, miért döntöttek úgy Körtvélyessy Kingával, hogy nem folytatják tovább.

„Brutálisan hangzik, de Kingával mi egymást lelkileg kivéreztettük, és mielőtt mindketten jobban sérültünk volna, egymást tisztelve és a gyerekek érdekeit szem előtt tartva, elengedtük a dolgot. Úgy véltük: jobb így, mint balhésan, veszekedve élni”

– vall a médiaszemélyiség a döntés okairól.

L.L. Junior még a következőket is hozzáteszi az interjú egy másik pontján:

„azt gyűlölöm a legjobban, ha harag van a levegőben, én vagyok az, aki nem bírja, és véget vet ennek gyorsan. Emiatt is éreztük Kingával mindketten azt, hogy itt a vége: képtelen vagyok állandóan konfliktusban élni, vagy dacot hordozni. Így legalább békesség van.”

A rapper azt mondja, bár hiányzik neki az otthon melege és a családi együttlét, ezt leszámítva élvezi az életet így is, és rengeteg időt tölt gyermekeivel. Az interjúban volt kapcsolatait és jövőbeni szerelmeit is említi:

„az összes exemnek is hálával tartozom, amiért együtt megélhettünk magaslatokat és mélységeket, és a »next«-jeimnek is előre hálás vagyok, mert ők a leginspirálóbb múzsáim.”

L.L. Juniorról írtuk korábban

L.L. Junior a hosszú hétvégén a teraszra kitett hangszóróval szórakoztatja a szomszédait

L.L. Junior luxusvillája milliókkal drágult: íme, mennyit kér érte most

L.L. Junior volt élettársa újra férjhez megy – íme, ki mellett keresi a boldogságot a tragédia után

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagramja)