L.L. Juniort egy fiatal, csinos, X-faktoros énekesnővel hozták hírbe

L.L. Junior frissen zárta le a házasságát, azt mondta, nyitott az új kapcsolatokra. Nos...

2022. augusztus 18., 10:50

Szerző:

L.L. Junior nemrég beszélt arról, hogy végleg szakítottak feleségével, Körtvélyessy Kingával, miután a házasságuk megmentésére irányuló kísérleteik végleg kudarcot vallottak. A rapper-médiaszemélyiség azt is említette, hogy nyitott egy új kapcsolatra. Nos, a kombinálás máris beindult, ugyanis a Blikk olvasói több helyen is együtt látták a zenészt egy fiatal énekesnővel, és határozottan úgy látták, hogy „szinte izzott a levegő” közöttük.

Nos, sajnos rosszul látták, de azért mégis fontos tény, hogy a szóban forgó énekesnő Dárdai Blanka, művésznevén Brenka, aki a 2019-es X-faktorban tűnt fel.

L.L. Junior a Blikknek elismerte, hogy kapcsolatban van Brenkával, csak gyorsan hozzátette, hogy ez nem pár-, hanem munkakapcsolat. Az énekesnővel azért találkoztak többször az elmúlt napokban, mert közös dal kiadásán dolgoznak.

„Valóban nagyon csinos és tehetséges lánynak tartom, de nagyon fiatal hozzám”

– többek között ezt teszi hozzá L.L. Junior a párkapcsolati pletyka cáfolatához. A híresztelést Brenka szintén cáfolta a közösségi médiában, hozzátéve viszont, hogy előbb-utóbb úgyis kiderült volna, hogy együtt dolgozik L.L. Juniorral.

A fiatalabb Lesi László az archívumunkban

L.L. Junior a hosszú hétvégén a teraszra kitett hangszóróval szórakoztatja a szomszédait

L.L. Junior luxusvillája milliókkal drágult: íme, mennyit kér érte most

L.L. Junior volt élettársa újra férjhez megy – íme, ki mellett keresi a boldogságot a tragédia után

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagramja)