Erdélyi Mónika és L.L. Junior ezért szidták le Zámbó Árpyt a Hal a tortánban

Erdélyi Mónika és L.L. Junior szerint Zámbó Árpy úgy eszik, mint egy gyerek.

2022. november 29., 12:26

Szerző:

Új hét indult a Hal a tortánban, és ezúttal Erdélyi Mónika, L.L. Junior, Zámbó Árpy, Polgár Tünde és Gáspár Evelin az öt játékos. A hétfő este sugárzott első adásban az utóbbi volt a háziasszony, ő látta vendégül a többieket. Ha ön nem ismerné ezt a formátumot: péntekig az ötfős társaság valamennyi tagjára sor fog kerülni, mindenki egyszer megvacsoráztatja a négy másik celebet, pontozzák egymást, és péntek este kiderül, hogy ki a győztes. A múlt héten például Győrfi Pál győzött.

„Mit csinálsz azzal? Olyan vagy, mint egy kisgyerek”

– mondja L.L. Junior, amikor meglátja, hogy Zámbó Árpy a desszert mellől nem eszi meg a tejszínhabot.

„Kértél egy rakás tejszínt és nem eszed meg? Nekem apukám mindig azt mondta, hogy amit a tányérra kiszedtek, azt meg kell enni”

– tódít Polgár Tünde.

„Te mondtad, hogy adjál neki, adjál neki, hát ő adott. Ezt most meg kell enned, Árpy. Megvárjuk, amíg megeszed”

– szaporítja a szidalmakat Erdélyi Mónika.

„Nem tudtam hova tenni ezt a habot. Igaz, hogy mondtam, hogy kérek egy kis habot, de erre nem gondoltam, hogy az egész tányér tiszta hab lesz”

– védekezik Zámbó Árpy. Érdemes a teljes jelenetet megnézni, hiszen manapság különösen fontos, hogy ne pazaroljuk az ételt.

Azok után egyébként, amit Erdélyi Mónika tavaly a Farm VIP című műsorban alakított, valószínűleg érdemes kiemelni, hogy az RTL egykori műsorvezetőnője ebben a programban egyelőre még nem sírt.

(Kiemelt kép: TV2/Hal a tortán)