Videón Lékai-Kiss Ramóna kiakadása, amiért híres vendégei széttrollkodták a vacsoráját

Újraindult a Hal a tortán, nézzen bele egy kellemesen kínosra sikerült estébe!

2021. november 10., 09:11

Szerző:

Október elején jelentette be a TV2, hogy több éves kihagyás után új évadokkal jelentkezik a Hal a tortán celebes-vacsorázós reality. Az újraindításról és az új háziasszonyról az ide kattintva olvasható korábbi cikkünkben írtunk.

Nos, ha még nem látta a műsort, érdemes megnézni az alábbi adásrészletet, ami a formátum klasszikus pillanatait idézi. A háziasszony ezúttal Lékai-Kiss Ramóna, és a Barátok köztből ismert színésznő-műsorvezetőnő Pásztor Annát, Gelencsér Tímeát, Győrfi Dánielt és Tóth Dávidot látja vendégül. Mind a négy vendég versenyzett a Dancing With The Stars tavalyi évadában, és a háziasszony ugye ott is Lékai-Kiss Ramóna volt, szóval a szituáció ismerős lehetett a szereplőknek és a TV2 nézőinek egyaránt.

Nos, amilyen fegyelmezetten tolta a négy vendég a koreográfiákat tavaly a DWTS-ben, olyan szétcsúszóak és csapongóak most ebben a realityben, érezhetően idegesítette is Lékai-Kiss Ramónát a vacsoráztatáshoz szerzett kölcsönlakásában kialakult káosz: Pásztor Anna például egyszer csak elrejtőzik a függöny mögött, és aztán szellemet játszva bújik elő onnan.

„Anna nem normális”

– kommentálja a jelenetet a háziasszony, de persze hozzátette, hogy ezt jó értelemben gondolta.

Az alábbi részletben látható, hogy Lékai-Kiss Ramóna megpróbálja megregulázni vacsoravendégeit.

(Kiemelt kép: TV2/Hal a tortán)