Erdélyi Mónika lelkileg összeomlott a Farm VIP-ban, íme, miért sírt annyit

A műsorvezető maga is mondja, hogy nagy sírás-rívást rendezett a tanyán.

2021. november 26., 14:10

Szerző:

„Farmgyűlés ma este a FARM VIP-ben. Sírás-rívás, nevetés, rettegés. A komplett menü felvonul”

– ezzel vezette fel Erdélyi Mónika az Instagramján a TV2 gazdálkodós realityjének legutóbbi adását. A csatorna úgy fogalmaz, hogy a Mónika Show révén országosan ismertté vált műsorvezetőnő lelkileg összeomlott a játék alatt. Mindezt részben talán a kialvatlanság is okozhatta, amint az az alábbi videóban el is hangzik.

A fenti jelenetben Erdélyi Mónika azért sír, mert ki kell majd szavaznia valakit, pedig őneki az az elve, hogy mindig csak a jót kell keresni az emberekben. Az alábbi folytatásban Erdélyi Mónika már azért sír, mert Póth Dia nem dicsérte őt meg azért, amiért rájött, hogyan lehet gyorsabban tisztítani az árpát. Erdélyi Mónika korábban egyébként azért is sírt, mert nem tudták elég gyorsan tisztítani az árpát, de erről külön cikkben már beszámoltunk.

És a dráma java még csak most jön. A kiszavazás során Erdélyi Mónika azért sír, mert Póth Dián kívül Buzás Dorottya is az ő kiesésére szavazott. A következőképpen fogalmaz:

„említette Dóri a konyhát és ez nekem iszonyatosan rosszul esett, mert ők kértek meg többször is, hogy én főzzek. Most mondtam volna azt, hogy nem főzök, egyetek, amit akartok? Most akkor mit követtem el? Mindig oda rohantam, ahol szükség volt rám. Én nem tudok ennél jobb lenni. Úgy gondolom, hogy mindent, de mindent megtettem. És ez nagyon fáj.”

Végül Erdélyi Mónika nem került a veszélyzónába, így játékban maradt. Helyette a sárga csapatból Heatlie Dávidnak kellett távoznia, kattintson ide a búcsúzás pillanataiért!

(Kiemelt kép: TV2/Farm VIP)