Hódi Pamela már egy nagybevásárlást se enged meg magának

Hódi Pamela retteg attól, hogy mi lesz, ha nyugdíjas lesz.

2022. november 9., 15:07

Szerző:

Tóth-Hódi Pamela és párja, Tóth Bence nemrég szerepeltek a Nyerő párosban, és az influenszerkedő anyuka azt mondja, inkább a férje számára jelentett változást a műsor, mert őt eddig is ismerte a nagyközönség. De nem is elsősorban a realityről beszélt szerdán a Reggeli című műsorban, hanem a spórolásról.

Azt mondja, világéletében spórolós volt, fiatalkora óta dolgozik és félreteszi a pénzt, mert akkor érzi magát biztonságban, hogy tudja, hogy van a bankban annyi pénze letéve, amiből huzamosabb ideig meg tud élni akkor is, ha éppen nem tud dolgozni. Ezzel együtt Hódi Pamela retteg a jövőtől:

„én rettentően félek attól, hogy mi lesz velünk nyugdíjas korunkban, ha lesz nyugdíj egyáltalán, mire odáig eljutok. De hogy akkor mi lesz? Most oké, van az influenszerkedés, vannak az együttműködések, oké. Szeretnék egy saját vállalkozást.”

Azt mondja, az a terve, hogy beindít egy vállalkozást, ami jó esetben biztosítja a család megélhetését, akár úgy is, hogy a gyerekei továbbviszik, amikor ő már túl idős lesz hozzá. Egyelőre egy reggeliző alapításán gondolkodnak.

Azonban a rezsiválság kapcsán ők is meghúzták a nadrágszíjat. Hódi Pamela a következőket mondja:

„én azelőtt sokszor csináltam nagybevásárlást. Elmentünk nagyobb üzletbe, és akkor ott bevásároltunk mindent előre. Annak a fele-negyede azelőtt a kukában landolt – most már nem, mert ha nem használom el, ott van a család körülöttem, és mindenkinek viszek át. Most már nem csinálok ilyen nagybevásárlásokat. Olyan árak vannak, hogy egész egyszerűen nem. Kitalálom azt, hogy másnap mit főzök, ahhoz elindulok a kicsibe és bevásárolok, és fixen ahhoz van ott a hűtőben a dolog, ami kell.”

Hódi Pamela azt mondja, a lámpákat is mindig lekapcsolja most, a tévé szintén nem megy folyamatosan. Amiből azonban nem hajlandó engedni: ragaszkodik hozzá, hogy 24 foknak lennie kell a lakásban. Nézze meg a teljes beszélgetést!

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Nyerő páros)