Könnyek: Zalatnay Sarolta és Kiszel Tünde élőben énekelt a Hal a tortánban

Kiszel Tündét Zalatnay Sarolta, Zalatnay Saroltát cigányzenekar kísérte. Megható videó!

2022. november 26., 10:21

Szerző:

Zalatnay Sarolta maradt már csak hátra a Hal a tortán eheti ötfős társaságából: a TV2-n péntek este sugárzott epizódban a 74 éves, Kossuth-díjra jelölt énekesnő látta vendégül Kiszel Tündét, Győrfi Pált, G.w.M-et és Szuperák Barbarát.

Nos, a mentőszolgálatnál dolgozó Győrfi Pálnál újraélesztés volt, úgyhogy nem csoda, hogy az énekesnőnél meg éneklés. A vendégek már az odaúton a kocsiban daloltak, úgyhogy ha ön szeretne egy kis színt csempészni a hétvégéjébe, hallgassa meg, ahogy Kiszel Tünde énekli a Nem vagyok én apáca című számot.

A vacsoráztatásban az  Exatlonból ismert Kriston Peti segített Zalatnay Saroltának, az éneklésben pedig egy cigányzenekar. Zalatnay Sarolta úgy énekelt, hogy azt Kiszel Tünde megkönnyezte. Erről is van videó, ajánljuk főleg azoknak, akik arra tippeltek, hogy Cini a Sztárban sztár leszek!-ben valószínűleg nem élőben énekelt két héttel ezelőtt. Hát itt minden bizonnyal élő az ének.

Zalatnay Sarolta egyébként a második legmagasabb pontszámot gyűjtötte a vacsorájával, a hét győztese így Győrfi Pál lett.

(Kiemelt kép: TV2/Hal a tortán)