Zalatnay Saroltának durván beszóltak a Kossuth-díja miatt

Zalatnay Sarolta fel lett terjesztve Kossuth-díjra, és ennek A Konyhafőnök VIP-ból is ismert Osváth Zsolt nem igazán örül.

2022. november 13., 07:21

Szerző:

Az elmúlt egy hét egyik legtöbb reakciót kiváltó híre volt, hogy Zalatnay Sarolta bejelentette, hogy jelölték” őt a Kossuth-díjra. A hírrel kapcsolatban Osváth Zsolt pénteken osztotta meg a gondolatait a YouTube-csatornáján. Osváth Zsolt annak idején a Való Világ egyik játékosaként vált híressé, és ZSHOW Time című csatornája ma már annyi nézőt vonz, hogy az egykori realityszereplő az utóbbi időben youtuberként ismertebb. Osváth Zsoltról muszáj még megemlíteni, hogy jelenleg az RTL-en A Konyhafőnök VIP jelenleg futó évadában szerepel.

Nos, Osváth Zsolt az elmúlt egy hét legérdekesebb bulvárhíreit elemezve megdöbbenésének ad hangot, hogy Zalatnay Sarolta Kossuth-díjat kaphat. Az alább megtekinthető videóban a következők hangoznak el:

„jelenleg azt látjuk az országban, hogy nem baj, ha ültél börtönben, nem baj, ha 150 millióval károsítottál meg másokat, nem baj, ha 10 milliókkal károsítottál meg másokat, nem baj, ha másodjára is elítélnek, ettől függetlenül ha aláírod a Stop Gyurcsányt és a saját korosztályodban meghatározó, szavahihető ember bőrében tetszelegsz és őket is megpróbálod a Fidesz irányába tolni, akkor simán felterjeszthetnek Kossuth-díjra. Azért nekem ezzel van némi problémám. Az én adómból Cini most sok-sok millió forintnak lesz boldog gazdája, és van egy olyan érzésem, hogy ezt nem azoknak az embereknek fogja adni, akiket megkárosított. Van egy ilyen érzésem valahogy, hogy azok az emberek azóta sem látták a pénzüket és továbbra sem fogják. De úgy látszik, hogy a mai világban tényleg elég egy kicsit narancssárgát enned-innod, és akkor az sem számít, ha bűnöző vagy. És persze most mondhatod azt, hogy Zalatnaynak tisztelni kell a korát, de én azt gondolom, hogy megöregedni nem kunszt. [...] Méltósággal-tisztességgel tenni, az már egy kicsit melósabb. Azt gondolom, hogy amikor a TV2 egyik legnézettebb műsorában szado-mazó szerkóban a saját számodat nem tudod leplaybackelni, akkor azért ott már van probléma.”

Osváth Zsolt az alábbi videóban Krausz Gábor és Puzsér Róbert viszályát is említi, az előzményekről ide kattintva olvashat részletesebben. Tóth Gabi férje amellett érvelt, hogy ők csak egy átlagos, albérletben élő család, és nem tartja fairnek, hogy az énekesnőt néha a NER kegyeltjeként emlegetik.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)