Zalatnay Sarolta elmondta, szerinte mi volt előző életében

Zalatnay Sarolta egy számára igazán fontos dologról beszélt egy podcastban.

2022. június 2., 09:59

Szerző:

Zalatnay Sarolta volt a vendége a Best magazin podcastjának, amelyről a 24.hu is beszámolt. A beszélgetésben az állatvédelem többször is szóba kerül, és annak kapcsán, hogy a 74 éves énekesnő mennyire szeret segíteni a bajba jutott vagy beteg állatokon, Zalatnay Sarolta arról is beszélt, hogy honnan lehet benne ez nagy szeretet az állatok iránt.

„Én két dologban hiszek. Egy, hogy lehetséges, hogy bántalmazott kutya/cica/ló lehettem korábban, előző életemben. [...] Lehetséges, hogy ez valami karmatikus dolog, de amikor mi gyerekek voltunk, rengeteget voltunk a nagyszülőknél, Kisvárdán, Sárospatakon. [...] Állatokkal voltunk körülvéve.”

Révész Sándor betegsége kapcsán Zalatnay Sarolta arról is beszélt, hogy úgy érzi, a férfihírességek nehezebben viselik az ilyen típusú nehézségeket, mint a nők.

„A zenészsrácok sokkal hiúbbak, mint mi nők. Akár betegséggel kapcsolatban, akár gyengeséggel vagy valamilyen balesettel kapcsolatban, bármivel. [...] Teljesen érthető a hiúságuk: ebben a popműfajban ciki, ha megöregszel, ciki, ha meghízol, ciki, ha beteg vagy, elesett vagy, rászorulsz a környezetedre”

– fejti ki Zalatnay Sarolta, arra is visszaemlékezve, hogy Komár László sem engedte be őt magához a kórházi ágyához halála előtt. Az énekes nem akarhatta, hogy Zalatnay így lássa, de valószínűleg attól is tartott, hogy betegen lefényképezik.

Zalatnay Saroltáról ezeket olvasta már?

Révész Sándor sztrók utáni állapotáról beszélt volt felesége, Zalatnay Sarolta

Zalatnay Sarolta gyászol: legjobb barátnőjét veszítette el sokkoló hirtelenséggel

Zalatnay Sarolta gondolatai a halálról: Nem akarok koporsóba kerülni

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)