Zalatnay Sarolta élő adásban Curtist emlegette Majkának

Zalatnay Sarolta a Sztárban sztár leszek! vendége volt.

2022. november 7., 10:35

Szerző:

Zalatnay Sarolta egy régi számának felfrissített verzióját adta elő vasárnap a Sztárban sztár leszek! című műsorban a TV2-n. Voltak a nézők között, akik úgy látták, mintha a 74 éves híresség nem élőben énekelt volna – ha le szeretné ellenőrizni a dolgot, kattintson a play gombra! Ez volt a Várlak még (Hosszú forró nyár) új változatban, DR. BRS (ejtsd: Doktor Béres) vendégszereplésével.

Az előadás után Zalatnay Saroltának nem jutott idő, hogy egy kicsit lélegzethez jusson, rögtön megbombázták őt kérdésekkel. Régi nagy slágereinek új változataival kapcsolatban a következőket mondta a színpadon a Majka által vezetett zsűrinek:

„annak ellenére, hogy egy csomóan azt mondják, hogy vigyázni kell az ilyen ikonikus-csodálatos dalokra, én imádom ezt a világot, imádom őt, imádom a Majkát, a Curtist!”

Curtis említése azért figyelemre méltó, mert a rapper egyrészt hosszú barátság után most végleg összerúgta a port Majkával, másrészt nemrég átment a konkurens csatornához. Az RTL pont ezzel a műsorral egyszerre sugározta azt, ahogy Curtis megnyeri a Celeb vagyok, ments ki innen!-t. Alább tudja megnézni, mi volt a többiek reakciója a rapper említésére.

Zalatnay Sarolta a műsor kapcsán arról is beszélt, hogy Kossuth-díjra jelölték, erről ide kattintva olvashat többet.

A Sztárban sztár leszek! kiesője egyébként Molnár Sándor lett ebben az adásban.

(Kiemelt kép: TV2/Sztárban sztár leszek!)