Kulcsár Edina szeretne többet szerepelni, elárulta, miért nem teszi mégsem

Kulcsár Edina az utóbbi időben kevésbé van jelen a közösségi médiában, és ennek megvan az oka.

2022. december 12., 15:41

Szerző:

Kulcsár Edina rendkívüli évet tudhat maga mögött. Válását és új kapcsolatát G.w.M-mel szinte példátlan médiaérdeklődés követte, nemrég szerepelt egy új realityben új párjával, és most ráadásul babát is vár.

Életének ebben a különleges szakaszában azonban kevesebb személyes jellegű bejegyzést publikált a közösségi médiában, és legfrissebb posztjában az Instagramon elmondja, ennek mi az oka. A következőképpen fogalmaz:

„Sokszor olyan sok mindent írnék. Olykor talán reagálnom is kellene erre-arra, de talán nem. Utóbbi mellett szoktam dönteni a leginkább, mert soha nem tudom úgy igazán, hogy érdemes-e velünk kapcsolatos téveszmékkel foglalkozni. Ezektől függetlenül is sokszor írnék magamról, az érzéseimről és az elmúlt időszak tapasztalatairól, mert korábban én is szívesen olvastam volna, hogy pl. egy hozzám hasonló szituációban lévő anyukának mikben változott az élete. Lehet, hogy nekem hasznos lett volna, és lehet, hogy az én tapasztalataim is hasznosak lennének másoknak. Viszont az én esetemben itt van a média és mellette még azok is, akik úgy érzik, hogy teljesen mindegy, hogy miről, csak véleményt formálhassanak velünk kapcsolatban.
De hát ilyen ez, csak néha nehéz eldönteni, hogy hagyjak mindent figyelmen kívül és csináljak mindent úgy mint régen? Vagy foglalkozzak mindennel és mindenkivel? Na ezek miatt IS vagyok kevesebbet jelen a közösségi médiában.”

Az utolsó mondatban kiemelt IS szó arra utal, hogy további okok vannak még a háttérben, de hogy ezek mik lehetnek, arról Kulcsár Edina most nem írt. Mindenesetre a napokban Gelencsér Tímea háborodott fel különösen nem is annyira a médián, hanem a közösségi médiában véleményt formálókról – ő jogi eljárást is folyamatba helyezett. Erről ide kattintva olvashat többet korábbi cikkünkben.

(Kiemelt kép: Kunos Attila – dfp.hu)