Gelencsér Tímeánál betelt a pohár, feljelentést tett

Kemény hangú posztot tett közzé Gelencsér Tímea, amit alább teljes terjedelmében közlünk.

2022. december 8., 14:26

Szerző:

Gelencsér Tímea magyar szépségkirálynő, modell és influenszer. Ő lett a 2016-os Miss World Hungary győztese, de sokan az Exatlon és a Dancing with the Stars című vetélkedők játékosaként és későbbi riportereként ismerik.

Nos, a 27 éves médiaszemélyiség egy kemény hangvételű posztot tett közzé csütörtökön az Instagramon. Gelencsér Tímea a következőket írja, posztját kérésének megfelelően teljes egészében, változtatás nélkül közöljük:

„eljött az idő, hogy életemben először nyilvánosan kiálljak magamért! Az a bizonyos pohár most csordultig telt.
Nyár óta tart a jelenség, ahol hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb, valótlan történeteket olvasok magamról, amit emberek teljes bizonyossággal állítanak és terjesztenek. Olyan emberek, akik a klaviatúra mögé bújva, nevüket és arcukat nem vállalva, bármilyen hazugságot leírnak nemcsak erkölcsi hanem anyagi kárt is okozva ezzel az általuk egyébként nem ismert, de ok nélkül megítélt személynek! Nem tűröm ezt tovább és azt sem hagyom, hogy ezek az emberek ( minden mellett ) a valós, emberi kapcsolataimat is tönkretegyék a kreált, valótlan állításaikkal, majd mindezt büntetlenül megússzanak. A rágalmazás, becsületsértés, és a jó hírnév megsértése bűncselekmény, amivel én nem tudok mit kezdeni csak egy valamit: a nyomozó hatósághoz fordultam és feljelentést tettem. A rendőrség hatásköre mostantól az IP címek lenyomozása és a felelősök felderítése, a bíróság pedig majd dönt a büntető és polgári jogi következményekről. Kiemelném, hogy nem a negatív kommentekkel van problémám, ha valaki a külsőmet vagy a kvalitásaimat kritizálja, az szíve joga. Véleményt nyilvánítani mindenkinek lehet, ellenben rágalmazni, mások becsületébe ok nélkül belegázolni már nem. Jelen esetben nem csak magamért állok ki, hanem mindenkiért aki ennek áldozata. A platformok/csoportok/adminok ellen is eljárást kezdeményeztem hiszen azzal, hogy nem szűrik meg a rosszindulatú, másokat szándékosan bemocskoló és lejárató kommenteket “lehetőséget biztosítanak a bűncselekmények elkövetéséhez“ így azok felelőssége is megállapítható. A feljelentésbe beleírtam a “leghangosabb” 8-10 felhasználót akik mérték nélkül fröcsögnek és valótlanságokat állítanak. Remélem mihamarabb - a hatóságokkal együtt- megtudom kik állnak az álprofilok mögött.
Elkeserítő, hogy 2022-ben egy ilyen lépést kell megtennem ahhoz, hogy a jó hírnevem megvédjem.”

Itt található a poszt.

Gelencsér Tímea legutóbb az Ázsia Expressz című műsorban tűnt fel, szintén a TV2-n.

(Kiemelt kép: Gelencsér Tímea Instagramja)