Megvan, melyik celebek szerepelnek majd a Dancing With The Stars következő évadában

A TV2 kedd este teszi közzé a Dancing With The Stars harmadik évadában táncoló celebek listáját.

2022. augusztus 8., 13:06

Szerző:

Összeállt a TV2 által két évvel ezelőtt indított Dancing With The Stars című reality-vetélkedő harmadik évadának szereplőlistája. Hogy kik szerepelnek a listán, azt a csatorna csak hétfő este 18:50-kor fogja bejelenteni. A sajtótájékoztatót ide kattintva lehet majd megnézni.

Az új évad új sztárjai mellett a profi táncosok között szintén lehet majd új arcokra számítani, bár nyilván sok visszatérő is lesz, Hegyes Berci például az alábbi videó szerint azóta már megtudta, kivel fog táncolni az őszi évadban.

Amint azt korábban megírtuk, a pletykák szerint a zsűri összetételében ugyancsak lesznek változások – egyelőre Kasza Tibor, Lovász László és Pásztor Anna neve merült fel anélkül, hogy bármi biztosat lehetne tudni.

Szintén csak pletyka, de a jólértesültek arra számítanak, hogy a versenyzők között lesz Shane Tusup, Schobert Norbert és/vagy Rubint Réka.

Egyelőre azonban még az is titok, hogy pontosan mikor indul a harmadik évad – bár minden bizonnyal valamikor szeptember elején sugározzák majd az első adást. Arról, hogy mi minden fog kiderülni a sajtótájékoztatón, Gelencsér Tímea beszélt a hétfő reggeli Mokkában.

FRISSÍTÉS!

A hétfő esti bejelentés szerint a fentiekből Rubint Réka neve vált valóra, a további celebversenyzők pedig Kökény Attila, Csobot Adél, Somhegyi Krisztián, Iván Bence, Zimány Linda, Bárdosi Sándor, Pap Dorci, Vavra Bence és Kulcsár Edina lesznek.

A DWTS legemlékezetesebb pillanatai tavalyról

Árpa Attila magyarázkodik: Nem miattam válik a táncpartnerem

Hatalmas baki a Dancing with the Starsban: Kamarás Iván kínos helyzetbe került

A Dancing with the Stars győztese reggel fél hétkor vezetett haza az afterpartyról

(Kiemelt kép: a Dancing with the Stars hivatalos Instagramja)