Gelencsér Tímea nagyot vállalt, de belebukott

Az is kiderült, hogy Gelencsér Tímea mit utált meg Dominikán az Exatlon forgatásai alatt.

2022. július 18., 10:09

Szerző:

Gelencsér Tímea érdekes tapasztalatait osztotta meg az Instagramon az alábbi, a BioTechUSA által szponzorált posztban. Az Exatlon műsorvezetőjeként is ismert modell-influencer bevállalt egy vegán kihívást, de belebukott, nem tudta teljesíteni. Pedig az esélyei nem tűntek rossznak, mert tejet egyébként sem fogyaszt 13 éve egy allergia miatt, a húst meg saját bevallása szerint Dominikán megutálta. Gelencsér Tímea háromszor fél évet töltött a szigeten az Exatlon című műsor miatt, egyszer játékosként és kétszer műsorvezetőként.

Az egykori szépségkirálynő így írt kezdetben a vegán kihívásról a hónap elején:

„mindig is szerettem volna kipróbálni, milyen hatással van a szervezetemre/egészségemre, ha teljesen elhagyom az állati eredetű ételeket. Mivel én rendes tejet nem fogyasztok már vagy 13 éve (tejfehérje-allergiám miatt), illetve húsokat sem eszem olyan sűrűn (Dominikán megutáltam) ezért ezekkel nem lesz problémám. A tojás és a hal elhagyása lesz a nehezebb számomra, de mivel a vegán étrend nagyon színes és gazdag tud lenni, egyáltalán nem aggódom!”

Nos, úgy tűnik, a hal elhagyása tíz nap után nehezebbnek bizonyult, mint Gelencsér Tímea gondolta volna.

„Sajnos a vegán kihívást nem tudtam végigcsinálni, mert nagyon hiányzott a hal az étrendemből. Jól esett a teljesen növényi táplálkozás egy pár napig, de mostantól visszatérek a »régi kerékvágásba«”

– idézi Gelencsér Tímea azóta eltűnt szavait a közösségi médiából a Blikk.

Vegán sztárok

Nagy Adri a terhessége alatt indult el a vegánság felé vezető úton

Puskás Peti elkeseredett kirohanásban szidta le a mostani generációt

Őrület, hogyan készült Chris Hemsworth a csókjelenetre a vegán Natalie Portmannel

(Kiemelt kép: Gelencsér Tímea Instagramja)