Gelencsér Tímea elvesztette a munkáját, mert túl nagyra csináltatta meg a mellét

Meghökkentő dolgot mesélt a Hal a tortánban.

2021. november 11., 11:07

Szerző:

Új részekkel folytatódik a Hal a tortán című celebes-vacsorázós reality a TV2-n, és ezen a héten a Dancing With The Stars műsorvezetője, Lékai-Kiss Ramóna, valamint a DWTS első évadának 4 versenyzője látja vendégül egymást. A 4 volt táncos között van Gelencsér Tímea, akinek a hírnevet az Exatlon hozta meg. Azt jó ideje lehet róla tudni, hogy a tévés karrier előtt tornász és szépségkirálynő is volt, de most elmesélte, hogy egy másik állása is volt egy ideig: bűvészsegéd volt Londonban.

Ezzel a rendhagyó munkával kapcsolatosan a következőket meséli az alábbi videóban, elárulva, hogy miért kellett otthagynia ezt a pályát:

„dolgoztam éveken keresztül mint bűvészsegéd, és nagyon sok mindent láttam. Nagyon sokszor bújtam dobozokba, átszúrtak égő vasakkal, félbevágtak. Csak aztán megcsináltattam a mellem, és már nem fértem be a dobozokba, úgyhogy véget ért a karrierem.”

Gelencsér Tímea a Blikknek többek között még azt tette hozzá ezzel kapcsolatban, hogy a trükkök természetesen titkosak, így különösebben sokat nem árulhat el róluk, de:

„főleg a dobozos mutatványok igényeltek sok felkészülést, hihetetlenül pici helyekre kellett bepréselnem magam, még a lábujjamnak is külön megvolt a helye, hogy beférjek.”

A Hal a tortán első hete hozott már egy kiborulást is: az ide kattintva megnyitható cikkünkben írtuk meg, Lékai-Kiss Ramóna milyen nehezen viselte vendégei idétlenkedését.

(Kiemelt kép: Gelencsér Tímea Intsagramja)