Gáspár Győző durván nekiment Gelencsér Tímeának, aztán egy szál alsóra vetkőzött – videó

Gáspár Győző persze nem fizikailag ment neki Gelencsér Tímeának, hanem szavakkal, de éppen elég durva ez így is!

2022. október 14., 11:11

Szerző:

Gáspár Győző szereplése az Ázsia Expresszben felvethet bizonyos etikai megfontolásokat, hiszen közismerten egy súlyos mentális problémákkal küzdő személyről van szó. Vajon etikus-e mások szórakoztatására ezt a személyt egy olyan, különösen nagy stresszel járó szituációba helyezni, mint amilyen egy túlélőreality, hogy aztán a közönség találgathassa, hogy mikor kap idegösszeomlást az egykori showman? Persze fontos tényező, hogy Gáspár Győzőnek problémái ugyan vannak, de ettől még saját döntéséből szállt fel az Ázsia Expresszre, pontosan tudva, hogy mit vállal.

És hát eddig úgy tűnt, hogy nem is őt, hanem a feleségét viseli meg jobban a verseny.

Na de most megvolt Gáspár Győző első kiakadása. Gelencsér Tímeára lett mérges, mivel Gáspárék ugyan előbb értek a megközelítendő helyszínre, azaz a Holt-tengerhez, de Bea asszony nagyon lassan bandukolt, így végül Gelencsérék futva beelőzték őket az utolsó pillanatban.

Az alábbi videóban Gáspár Győző szólásra emelkedik az összes játékostárs színe előtt. Bár felesége csitítgatni próbálja, és mondja neki, hogy inkább maradjon csöndben, ő csak elmondja a magáét az Exatlon műsorvezetőjeként is ismert egykori bűvészsegéd-tornászlánynak:

„vannak olyan dolgok, hogy tisztelet. Egy sportoló legyen olyan kedves, tartsa be a szabályt! Én ezt sosem gondoltam volna arról, akiért rajongtam a televízión keresztül, hogy ő így viselkedik. [...] 48 éves asszonyt ne számítsatok már magatokhoz, aki szült két gyereket! Ő nem sportol, nincs sportmúltja! [...] Én nem akarok veled ezek után barátkozni, sőt összejárni se, meg követni se. Ennyi. Töröltelek, kicsikém!”

– kiabálja le Gelencsér Tímea fejét Gáspár Győző az alábbi videóban.

Na de a lényeg, hogy Gáspárék megérkeztek a Holt-tengerhez, és Gáspár Győző alaposan be is kente magát iszappal.

Figyelem: alsónadrágos képsorok következnek!

(Kiemelt kép: az Ázsia Expressz Instagramja)