Gáspár Győző az öngyilkosságáról vall: Összeestem a szőnyegen és nem tudtak felvinni az ágyra

Gáspár Győző megdöbbentő őszinteséggel beszél öngyilkossági kísérletéről, mentális problémáiról és a gyógyulásról.

2021. december 10., 22:40

Szerző:

Péntek este került adásba a TV2-n a Tények Plusz című műsorban az a riport, amelyben Gáspár Győző elárulja, hogy igazából már szeptember óta egy kórházban kezelik mentális problémái miatt, és most azért jött ki a zártosztályról, mert covid-osztály lett a pszichiátriából.

Az anno a Győzike Show-val országszerte ismertté vált médiaszemélyiség azt mondja, 18 évesen kezdődtek a problémái, amikor a családja kitagadta, ő pedig idővel egyre híresebbé vált. Korábbi öngyilkossági kísérletéről lehetett már tudni, pánikbetegségéről is sokszor beszélt korábban, de azt csak most meséli el, hogy idén szeptemberben egy fellépésre vitte a sofőrje, de egy pánikroham miatt Gáspár Győző nem tudta megtartani az előadást. Így egyenesen a kórházba vitték, és hónapokra bent is maradt kezelésen.

Gáspár Győző bevallja, hogy pánikbeteg, gyógyszereket szed és gyógyszerfüggő, sőt, legutóbbi öngyilkossági kísérletéről szintén őszintén beszél, amely már nem is az első volt. 2011-ben már kétszer megpróbálta elvenni a saját életét, és az elmúlt hónapokban ez megint megismétlődött. Azt mondja, ennek történetét inkább maga mondja el, hogy ne egy újságban jelenjen meg először:

„igen, begyógyszereztem. Igen, fel akartam adni az életemet. Igen, nem gondoltam a családomra. Nem érdekelt Evelin, Virág, Bea. Nem érdekelt az, mi van mögöttem. Nem érdekelt, hogy én vagyok a Gáspár Győző, és hogy mennyi újság fog csámcsogni, hogy meghalt. Nem érdekelt. És nem érdekeltek az embereknek a mondatai. De már most érdekel, mert bekerültem egy olyan kórházba, ahol mondjuk azt, hogy meggyógyítottak.”

Ezekkel a szavakkal tekint vissza a mélypontra:

„nagyon-nagyon szomorú vagyok, hogy a lányaim úgy élték meg azt, hogy én összeestem a szőnyegen és nem tudtak felvinni az ágyra. Rengeteg mennyiségű gyógyszert beszedtem. Nagyon nagy volt a türelmük hozzám. És Beának pedig nagyon-nagyon szépen köszönöm mindazt a türelmet, amit végigcsinált velem. Nemcsak ebben a két hónapban, hanem ebben a 13 évben.”

A riportból kiderül, hogy Gáspár Győző a következőképpen gondol most saját magára:

„Gáspár Győző az, aki amikor kamera van, eljátssza, amit el kell, megjátssza, amit meg kell, megcsinálja, amit meg kell. Belül ő pedig lelki szegény.”

Íme a teljes interjú.

Amennyiben ön is úgy érzi, hogy krízishelyzetben van, illetve segítségre van szüksége, kérjen segítséget, hívja a 116-123-as vagy a 06 80 820 111-es ingyenes telefonszámot, illetve kattintson ide további elérhetőségekért!

(Kiemelt kép: TV2/Tények Plusz)