Gáspár Bea sokkoló titka: Evelin majdnem meghalt

Virággal való terhessége során is akadtak komplikációk Gáspár Beánál.

2021. december 10., 10:53

Szerző:

A Győzike-show révén az egész ország megismerhette a Gáspár családot, és éveken át beleláthattunk az életükbe, mindennapjaikba is. Amikor már azt hittük, hogy ennyi év után mindent tudunk hazánk egyik legmegosztóbb famíliájáról, újabb titkok láttak napvilágot. Gáspár Bea ugyanis olyan tragédiákat osztott meg az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban, amiről eddig soha nem beszélt.

A Life TV-n péntek este adásba kerülő epizódban a Hal a tortán háziasszonya elárulja, hogy nagyobbik lánya, Evelin élete hajszálon múlott, kisebbik lánya, Virág pedig inszeminációval, vagyis mesterséges megtermékenyítéssel fogant, és egy ikertestvére is született volna, de a másik embrió elhalt. 

„Evelin nem arra az időpontra volt kiírva, mint amikor végül megszületett, még lett volna két vagy három hét. Az volt a baj, hogy nem mozgott, ezért az anyósom bevitt a kórházba. Ott derült ki, hogy már zöld a magzatvíz, és hogy a köldökzsinór a nyaka köré csavarodott. Azonnal megcsászároztak. Egy csoda, hogy a lányom él” 

– mesélte el a pokoli nap részleteit Bea, akit a Blikk is felkeresett, akiknek tovább részletezte a történteket. 

„Amikor szóltam anyósomnak, hogy pár napja nem érzem, hogy mozogna a gyerek, azonnal orvoshoz vitt. Erről még sosem beszéltem, de édesanyámnak volt egy várandóssága, ahol halva született a baba. Az anyósom tudta ezt, ezért is rémült meg nagyon, amikor elmondtam, mit érzek” 

– emlékezett vissza a szörnyű pillanatokra Bea asszony, aki már napokkal előtte érezte, hogy valami nincs rendben. 

„Akkor ott, a kórházban olyan gyorsan történt minden, nem is volt időm megijedni. Húszévesen, az első terhességnél baj volt, nagyon féltem, mert nem tudtam, mi lesz a babával. Győző nem volt ott velem, mert valahová elment az apjával. Akkoriban még nem volt mobiltelefon, sőt nekünk még vezetékes sem volt, szólni sem tudtam neki, hogy mi történik. Pánikoltam, mert nem volt szívhang, ezért azonnal császároztak. Csoda, hogy a lányom él. Később elmondtuk neki, mi történt, és gyakorlatilag sokkot kapott.”

A sokkoló élmény ellenére Gáspár Győző és felesége végül úgy döntöttek, szeretnének még egy gyermeket. Fél évnyi sikertelen próbálkozás után orvoshoz fordultak segítségért, aki a vizsgálatok során megállapította, hogy Győzike spermái nem megfelelőek, ezért a mesterséges megtermékenyítés mellett döntöttek. Így fogant meg Virág, és az ikertestvére.

„Nyolchetes terhes voltam, amikor az egyik magzatot elveszítettem. Győző összetört, én viszont nem, mert tudtam, két gyerek mennyi feladattal és felelősséggel jár. Virág születése után a férjem szeretett volna még egy babát, vágyott egy fiúra. Én kategorikusan elzárkóztam, így is túl nagy volt a felhajtás körülöttünk, nem akartam, hogy azzal foglalkozzanak, hogy nézek ki terhesen. Ezt ma már nagyon bánom. Ha akkor igent mondok, most lenne egy tízéves gyerekem, aki velem és értem lenne. Most itt vagyunk ketten ebben a nagy házban, a lányok kirepültek, és sokszor érzem, hogy nem jó ez így. Megbántam, hogy nem vállaltam még egy gyereket, de most már, negyvenhét évesen késő..."

(Kiemelt kép: Gáspár Evelin Instagram-oldala)