Megdöbbentő, Gáspár Bea kit tart példaképének a magyar celebek közül

Arról is beszélt, hogy annak idején pénzért járatták le magukat, elmondta, megbánták-e.

2021. november 11., 09:52

Szerző:

Gáspár Bea a ma megjelent Story magazin címlapsztárja. Gáspár Győzőt annak idején a Romantic együttesből ismerte meg a nagyközönség, feleségét pedig néhány évvel később a Győzike Show című realityből. Gáspár Bea a friss interjúban többek között erre az időszakra is emlékezik.

„Akkoriban nem volt túl jó a megítélésem. Egyébként érdekes, hogy aki Győzit szerette, az általában engem utált, és ez fordítva is így volt. Pénzért járattuk le magunkat, évről évre többet kaptunk érte. Azt már kevésbé élveztük, amikor Győzi pánikbeteg lett. Ilyen szempontból én szerencsés vagyok, mert rólam hamar leperegnek a dolgok”

– mondja Gáspár Bea, de hozzáteszi, egy percét sem bánták meg a szereplésnek.

Amióta megnyerte A Konyhafőnök VIP című műsort, Gáspár Bea elsősorban gasztrocelebnek számít, és ezzel életükben először már jobban keres, mint a férje. (Bea konyhája című szakácskönyvének nemrég jelent meg a harmadik része.) Gáspár Bea azt mondja, inspirálják a sikeres nők, akik saját erőből voltak képesek egy karriert felépíteni, így Rubint Rékát példaképének tekinti. Így beszél róla:

„csak én éppen nem lefogyasztom, hanem hizlalom az embereket. Győzőnek nagyon nehéz volt megemésztenie, hogy én is dolgozom, sőt, nem csak dolgozom, hanem amíg korábban ő adott pénzt nekem, addig most én segítem ki őt. Ez persze, rettentően bántja a férfiúi hiúságát, de természetesen nagyon büszke rám, mint ahogy én is magamra.”

(Kiemelt kép: Gáspár Bea Instagramja)