Gáspár Győzőék mindkét lányuknak vettek egy-egy berendezett lakást

Gáspár Győző elmondta a véleményét lányai, Virág és Evelin párjaival kapcsolatosan.

2022. július 28., 09:08

Szerző:

Azt írja a Story magazin legfrissebb száma, hogy Gáspár Győző és Bea teljesen berendezett lakásokat vettek a lányaiknak, hogy párjaikkal összeköltözhessenek.

Gáspár Győző így beszél lányairól, Evelinről és Virágról, illetve arról, hogy a két gyerek kirepült a családi fészekből:

„mindketten kaptak egy-egy új, teljesen berendezett lakást, ahol el tudták kezdeni a közös életüket. Evelin ugyan már tavaly októberben elköltözött otthonról, kétlaki életet élnek Attilával, hol Nyíregyházán, hol a budapesti lakásban tartózkodnak, míg Virág épp a napokban bútorozott össze Krisztiánnal.”

Gáspár Győző megosztotta a nyilvánossággal a véleményét gyermekei udvarlóiról is. Gáspár Evelin szerelméről például a következőket mondja:

„sokaktól hallom, hogy utálják a vejüket, de én úgy szeretem őket, mintha a saját gyermekeim lennének. Úgy érzem, megütöttem a főnyereményt a vőjelöltjeimmel. Evelin párja, Atika egy belevaló gyerek, nagyon jóban lettünk”

Na és a másik vőjelölt?

„Virág barátját, Krisztiánt a születésétől fogva ismerem, a szüleivel is jó kapcsolatot ápolunk, úgyhogy ő inkább olyan, mintha a saját fiam lenne”

– mondja Gáspár Győző.

A Gáspár-család

Gáspár Győző megdöbbentő dolgot állít Berki Krisztiánról

Gáspár Győző lánya, Virág két plasztikai műtétet is szeretne

Gáspár Evelin és új szerelme így romantikáznak együtt

(Kiemelt kép: Gáspár Győző Instagramja)