Gáspár Győző megdöbbentő dolgot állít Berki Krisztiánról

Gáspár Győzőt a felesége, Gáspár Bea is elkísérte Palik László műsorába, ahol a médiaszemélyiség mentális problémáiról is volt szó.

2022. július 19., 07:54

Szerző:

Gáspár Győző tavaly jelentette be, hogy bekerült a zárt osztályra, ahonnan azért kellett távoznia, mert az intézményben hely kellett a covidosoknak. A zenész-médiaszemélyiség most Palik László YouTube-műsorában szerepelt most feleségével, Gáspár Beával együtt, és rengeteg beszélt mentális problémáiról, sőt, nemcsak a sajátjairól.

A beszélgetés alábbi, 09:55-nél kezdődő részében Gáspár Győző egyértelműen Berki Krisztiánról beszél:

„nemrég meghalt egy közös ismerősünk, egy celeb. Azért nem mondom ki a nevét, mert mindenki tudja. Nem vállalta fel azt, amit én felvállalok. Nem vállalta föl, és most hol van? A földben van. Maradt két gyerek. És amikor én megtudtam azt, hogy ő meghalt azon a bizonyos pénteki napon, én akkor olyan dühös voltam rá, hogy ő nem mondta el senkinek, és én elmondom most kamerák előtt mindenkinek, hogy beteg vagyok. Igen, beteg vagyok. Igen, nagyon beteg vagyok. Igen, elmegyek a szanatóriumba.”

Gáspár Győző aztán mégiscsak kimondja a májusban elhunyt médiaszemélyiség nevét, mert azt mondja, muszáj ezekről a dolgokról beszélni: őt megint a szőnyegen találták meg begyógyszerezve, ezért azt is elmondja, hogy már megvan a dátum, hat hét múlva bekerül a zárt osztályra:

„Berki Krisztián után muszáj ezeket most már kimondani. Mert Berki Krisztián nem merte senkinek kimondani, mert fölvette az ingét, és fölvette a drága óráját, és ha eljött volna ide ebbe a műsorba, akkor azt mondta volna, hogy minden szép. Nem. Én a múlt héten szétgyógyszereztem magam. Hét szem gyógyszer helyett húszat szedtem be, mert lelkileg olyan gyenge vagyok, hogy az borzasztó.”

Gáspár Győző azt mondja, nem Berki Krisztiánon kívül még más magyar médiaszemélyiségnek is vannak mentális problémái, olyanoknak is, akik már voltak Gáspár Győző műsorában, csak rajta kívül más nem beszél róla. A Romantic frontembere viszont beszél róla, azt is elmondja, hogy ő az összes zárt osztályt megjárta, de van olyan is, hogy egy kéthetes kezelésére nem is emlékszik.

„Van ez a kurva betegség tizenéve, amit nem tudok leküzdeni: jön a pánikroham magától”

– évek óta próbálja leküzdeni a betegségét, egyelőre sikertelenül. Gáspár Győző hosszasan beszél arról is, hogy öccsével, A Farm VIP műsorvezetőjeként is ismert Gáspár Zsolttal mennyire rosszban vannak, Gáspár Bea pedig az interjúban később azt említi, hogy férjének 10 éve borderline személyiségzavara van, amivel nagyon nehéz együtt élni. Íme a teljes interjú.

A borderline személyiségzavarról volt szó egyébként Friderikusz Sándornál is pár héttel ezelőtt, ha érdeklődik a téma után, hallgasson bele ebbe a felvételbe is!

Gáspár Győző küzdelme a mentális problémákkal

Gáspár Győző az öngyilkosságáról vall: Összeestem a szőnyegen és nem tudtak felvinni az ágyra

Ábel Anita drámai vallomással reagált a botrányos Gáspár Győző-interjúra: Nem tudom meg nem történtté tenni

Gáspár Győzőt szektába akarták beszervezni, íme mennyibe került volna

(Kiemelt kép: YouTube/Palikék Világa)