Ábel Anita drámai vallomással reagált a botrányos Gáspár Győző-interjúra: Nem tudom meg nem történtté tenni

Ábel Anita felkavaró posztban ismeri el felelősségét, és elnézést kér mindenkitől, elsősorban Gáspár Győzőtől.

2022. február 10., 07:59

Szerző:

Ábel Anita meginterjúvolta Gáspár Győzőt a Life TV-n mentális problémáiról, és a beszélgetés igen nagy vihart kavart. Miközben Gáspár Győző arról beszélt, depressziója miatt vissza szeretne térni a pszichiátriára, Ábel Anita többek között a következőket mondta neki:

„jó, hagyjál már! Dolgozd föl, hogy 50 leszel! Bizonyos dolgok már nem úgy mennek!”

A botrányos interjú összefoglalójáért kattintson ide!

A 46 éves műsorvezető-színésznő most drámai Facebook-posztban reagál az interjúra. A következőket írja:

„sokat gondolkodtam ennek a posztnak a megírásán, de végülis arra jutott a szívem, hogy ha hibázunk, azt fel kell vállalni. Én hibáztam kedd reggel a Life tv reggeli műsorában, elbagatellizáltam, és rosszul reagáltam egy ember nyilatkozatára. A legszomorúbb emberi reakcióval válaszoltam: közömbösség, hitetlenség. Hibáztam elsősorban emberileg, aztán műsorvezetőként. Gáspár Győző bátran kiállt a nyilvánosság elé és beszélt mentális betegségéről előző este. Aki ismer, pontosan tudja, mennyire empatikus vagyok és kiállok mások mellett… fontos ügyek mellett, ezt most nem vettem komolyan. Pedig fontos, mert a depresszió, stressz okozta szorongás, pánik köztünk jár. Lehet, hogy mosolyog, nevet, de belül háború dúl… Én is szorongtam sokszor, miközben mosolyogtam, volt benne részem. Beleestem abba a hibába, amibe oly sokan: nem tudtam komolyan venni… és itt hibáztam nagyot. Nem tudom meg nem történtté tenni. Csak elnézést tudok kérni mindenkitől, aki a riportot nézte és szíven találta! Természetesen Győzőtől is, és ez meg is történt négyszemközt. Hétfőn reggel a kérésemre a reggeli műsorban bővebben foglalkozunk majd a mentális betegségekkel, és azzal, hogy a környezet hogyan tud segíteni! Mert nem szabad abba a hibába esni, amibe én, meg kell hallani a segélykiáltást! Én tanultam a hibámból, mert hiszem ez soha nem késő, és remélem mindenki, akit érint, elfogadja a bocsánatkérésem!”

A kérdéses interjút Ábel Anita Bereczki Zoltánnal együtt készítette, aki szintén publikált egy reakciót a közösségi médiában.

További bocsánatkérések a közelmúltból

Az én hibám – bocsánatot kért Friderikusz Sándor a sajtósbotrány miatt

Berki Mazsi nyilvánosan bocsánatot kért Hódi Pamelától

Meghan Markle-nek bocsánatot kellett kérnie, mert kiderült az igazság a tavalyi botránykönyvről

(Kiemelt kép: LifeTv, Ébredj velünk)