Kulcsár Edinát és G.w.M-et elképesztő dologgal vádolták meg: most kiderült, milyen az anyagi helyzetük

Kulcsár Edina egy autót kapott G.w.M-től néhány héttel ezelőtt. 

2022. december 6., 08:03

Szerző:

Mint megírtuk, G.w.M egy luxusautóval lepte meg Kulcsár Edinát. A rajongók már akkor is kiakadtak, hogy a rappernek, miből futja ilyen drága járgányra. Nemrég a párt azzal gyanúsították meg, hogy a Józsefvárosi piacon vásárolják meg a márkás ruháikat, amik nem eredetiek.

„Hogy eloszlassam ezt a kételyt, miszerint kamuk a cuccaink, blokkokat kellene mutatnom? Imádom, hogy emberek képesek ilyenekkel foglalkozni”

- mondta az Instagram-oldalán Kulcsár Edina, amit a Bors szúrt ki. 

„Tele voltam megfelelési kényszerrel és kényelmetlen volt így élni. El kellett engednem… mert úgysem tudtam mindenkiben jó érzéseket kelteni. Most úgy élek, ahogy nekem kényelmes. Befelé figyelek és csak a közvetlen környezetemre. Nem figyelek oda, hogy mibe öltözök reggel, hogy ha abba kikerülne egy kép a közösségi médiába, akkor ahhoz mit szólnak majd. Sem most, sem a jövőben nem kívánok kérkedni azzal, amim van. Nagyon távol áll tőlem. Ugyanaz az ember vagyok, aki voltam, egy még erősebb kiadásban, aki értéket próbál képviselni. De nem csak a ruha teszi az embert, hanem leginkább az, hogy ő maga milyen. Egy turkálós szettben, egy Zara ruhában és egy Gucci ruhában is lehet értéket képviselni! Nem ez számít. Csak a szeretet és az elfogadás. Végezetül annyit, hogy én mindig imádtam nézni azokat az embereket, akik megtehették, hogy menő ruhába öltöztek és utálat helyett, mindig is arra késztettek, hogy én is ilyenekről álmodozzak. Mondjuk akkoriban sosem hittem volna, hogy összejöhet, de mégis jó volt elképzelni, már pedig valóság lett”

 - fejtette ki az influenszer, akit azért is támadnak, mert valójában albérletben laknak.

Kulcsár Edina hozzátette, hogy ők egy pillanatig sem rejtegették a párjával azt, hogy albérletben élnek. A modell elmondta, hogy attól mert jól élnek nem biztos, hogy egy kapcsolat kezdeti fázisában több száz milliós lakást tudnak vásárolni. 

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)