G.w.M és Kulcsár Edina megkapták a magukét Pottyondy Edinától: Igaznak kamuzott szerelem

Pottyondy Edina szerint G.w.M és Kulcsár Edina világában a nő egy termék, a férfi pedig a vevő.

2022. december 8., 11:38

Szerző:

Kulcsár Edina a múlt héten a születésnapjára egy luxusautót kapott a szerelmétől, Varga Márktól, azaz G.w.M-től. Pottyondy Edina humorista az idén ősszel visszavonult a nettó politikai témáktól, de azért bulváros tartalmakat továbbra is készít, és most Kulcsár Edináékról publikált videót. A kisfilm a rapper és a szépségkirálynő-influenszer bemutatásával kezdődik, és Pottyondy Edina kitér G.w.M elrontott tetoválására is:

„a legalja a gödörnek a helyesírási hiba a saját anyanyelveden. Nemcsak leírni nem tudod, de annyira biztos vagy magadban, hogy meg se kérdezel senkit, akiből kinézed, hogy tud írni-olvasni. Így esett, hogy Varga úr, a káposztásmegyeri Al Capone a »soha ne mondd, hogy soha« feliratot egy d-vel varratta a bőrére.”

Pottyondy Edina amellett érvel, hogy Kulcsár Edináékat annyira sokan követik az Instagramon, hogy óhatatlan, hogy ne legyen hatásuk a közvéleményre:

„ahogy a szerelmet demózzák, abból is minta lesz milliók számára. Ilyen nívójú szellemek diktálják a tempót a nyilvánosságban a magánélethez és az igaznak kamuzott szerelemhez.”

A humorista-youtuber egy ponton arra is utal a videóban, hogy a posztokból úgy tűnik, mintha elsősorban az anyagiakra épülne ez a kapcsolat:

„tényleg, a nők miért nem vesznek Porschét a csávójuknak? Pontosabban a nők miért nem vesznek csávókat porscheáron? Talán azért, mert a férfiak önérzete nem bírná el? Nos, valószínűleg azért nem vesznek a nők Porschét a férfiaknak, mert a csávók tartják a nőket. A nő a termék, a férfi a vevő. De elnézve ezeket a vevőket meg ezeket a termékeket... hát nem megérdemlik egymást?”

A romantika elsősorban üzlet – mondja Pottyondy Edina az alábbi videóban.

(Kiemelt kép: YouTube/Pottyondy Edina)