Pottyondy Edina visszatért és Jeffrey Dahmerhez hasonlította Tóth Gabit

Pottyondy Edina bejelentette, hogy visszavonul, de a történtek láttán nem sokáig bírta.

2022. november 2., 10:18

Szerző:

Pottyondy Edina nemrég bejelentette, hogy visszavonul. Még egy hónap sem telt el búcsúvideója óta, de most mégiscsak új kisfilmmel jelentkezett, amelynek témája a gyerekek szerepeltetése a médiában – a Celeb vagyok, ments ki innen! botránya révén.

Az RTL realityjében ugyanis egy gyerek tűnt fel, és Vadon Jani megalázó vicceket sütött el a gyerek rovására – igaz, az egészben részben az volt a poén, hogy a helyi kisfiú úgyse értette, mit mond neki magyarul a műsorvezető. Pottyondy Edina szerint nem a vetélkedőbe bevont gyerek járt az egészben a legrosszabbul, és nem is Vadon Jani a fő felelős, hanem a csatorna:

„a traumát nem Pedrito szenvedte el, hanem a néző. Aki ezt a viselkedésmintát kapja. Aki itt tanulja a menőséget, meg itt tanulja a humort. [...] Az az undorító gesztus, hogy a teremtett világ ura aprópénzért vesz egy gyereket és nemtelen játékra használja.”

A jelenettel szemben Görög Zita később külön posztban emelte fel a szavát, amiben Tóth Gabi kommentben helyeselt:

„mindezt egy olyan csatornán, ahol elvileg erősen kiállnak a gyermekjogok, a tolerancia és az elfogadás mellett.”

Pottyondy Edina ezek után arra hívja fel a figyelmet, hogy ez elég visszás pont Tóth Gabitól, aki gyermeke megszületése után rögtön rengeteg mindent reklámozott a kisbabájával. Igaz, később a Kaleta-botrány kapcsán meggondolta magát, és bejelentette, hogy innentől kezdve csak olyan fotót posztol Hannarózáról, amin a gyerek arca nem látszik. Fél évvel később azonban Tóth Gabi még egyszer meggondolta magát, és kivételképpen anyák napján mégiscsak a kislányával együtt szerepelt a Nők lapja címoldalán.

„Egyszeri alkalom, soha-soha többet – mondta Jeff Dahmer és Tóth Gabi”

– mondja Pottyondy Edina, arra utalva, hogy ahogy a sorozatgyilkos sem tudott megállni az első gyilkossága után, Tóth Gabi szintén tett még egy csomó kivételt, sőt, nemcsak gyermeke arcát mutatta meg azóta többször, emellé blogol is kislányáról a Család.hu című oldalon.

Alább lehet megtekinteni a teljes videót, aminek végkövetkeztetése, hogy Tóth Gabin kívül persze még rengeteg más híresség is van, akik rendszeresen szerepeltetik a gyereküket a médiában Ördög Nóráéktól Majkáékon keresztül Berki Mazsiig.

(Kiemelt kép: YouTube/Pottyondy Edina csatornája)