Tóth Gabi örül, hogy a kislánya ebben nem hasonlít rá

Tóth Gabi a legdurvább fóbiájáról vallott.

2022. október 24., 13:21

Szerző:

Tóth Gabi megint publikált egy új bejegyzést a blogjában, amint a Család.hu című oldalon vezet. A téma ezúttal a hányás, egyrészt abban az összefüggésben, hogy az énekesnő sok mindentől iszonyodik, de a legjobban ettől, másrészt annak kapcsán, hogy csaknem három éves kislánya, Hannaróza most hányt először életében.

Tóth Gabi a bejegyzésben bevallja, miért fél annyira a rókától:

„egyszer gyerekkoromban kaptam egy napszúrást, aminek az lett a következménye, hogy három napig minden kijött belőlem. Nem részletezem, de borzasztó volt, és nagyon belém égett az az érzés. Annyira gyenge voltam és elesett. Soha nem akartam, hogy az én babám ugyanezt, vagy csak akár hasonlót átéljen! És hát mi tagadás, én sem akartam átélni vele.”

Azóta Tóth Gabi retteg a hányástól, és saját bevallása szerint attól is, ha valaki más hányásához kell asszisztálnia. Ezek után érdemes még egyszer felidézni azt a történetet, amikor Tóth Gabit egy bálon leokádta egy nő – kattintson érte ide!

És íme, mi történt most legutóbb, amikor kislányának nem maradt meg a gyomrában a vacsorára elfogyasztott kolbász:

„én rám nem jellemző higgadtsággal kezeltem a helyzetet, a lányom pedig, mint aki jól végezte dolgát, kirakta, amit ki kellett, azután ment tovább az útjára. Kivételesen örülök, hogy valamiben nem rám hasonlít. Ő nem kerített akkora feneket ennek a dolognak, én pedig megfogadtam, hogy többet nem kap kolbászt vacsorára…”

Amint egy korábbi bejegyzésből kiderül, ez azért problémát fog jelenteni a jövőben, mert édesanyja szerint Hannaróza alig pár fajta ételt hajlandó elfogyasztani.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)