Molnár Anikó elmondta, miért haragszik a NAV-ra és az adócsaló celebre egyaránt: Legyen gerince!

Molnár Anikó interjút is adott azután, hogy kiderült, egy OnlyFansen vetkőző celeb elfelejtett adót fizetni a bevétele után.

2023. november 10., 07:58

Szerző:

Csütörtökön délben egy olyan közlemény került nyilvánosságra, amelynek elolvasása után sok mindenkinek rögtön Molnár Anikó jutott eszébe. Egy meg nem nevezett magyar celebet ugyanis azzal buktatott le a NAV, hogy az illető 15 millió forintot keresett az OnlyFansen (vagy ehhez hasonló más, erotikus tartalmakat bemutató, fizetős oldalon), de ezt a bevételt nem szerepeltette a bevallásában. Ennek a hazai hírességnek most 3 millió forint adóhátralékot kell befizetnie.

Molnár Anikó régóta hirdeti, hogy az OnlyFans nevű oldalon 18+-os képeket-videókat lehet megnézni róla, sőt, azt is elmesélte, rövid idő alatt milyen sokat keresett a fizetős erotikus tartalmakkal, így nem csoda, hogy a találgatások között elsőként merült fel az ő neve. Szinte azonnal posztolta is az Instagramra, hogy nem róla van szó, ő mindig befizette a szükséges adót.

Ezek után azonban a Bors című lapnak is nyilatkozott az ügyről, jóval felindultabb hangnemben. Az egykori realityszereplő mérges a NAV-ra, hogy név nélkül kiadnak egy olyan hírt, amiről persze mindenkinek elsőre Molnár Anikó jut az eszébe, pedig ő sosem titkolta el a jövedelmét:

„nem értem, hogy hogy fordulhat elő, hogy név nélkül adnak ki egy ilyen közleményt, de azt azért megemlítik, hogy egy hazai celebről van szó, így gyanúba kevernek tulajdonképpen mindenkit, aki ezzel foglalkozik. Köztük engem is, aki soha nem sértettem törvényt, és teljesen legálisan működtetem a vállalkozásomat.”

De úgy tűnik, Molnár Anikó talán még mérgesebb arra a celebre, aki nem fizette be az adót az OnlyFansen megszerzett jövedelme után. Többek között ezt nyilatkozta, üzenve az illetőnek:

„az lenne a minimum, hogy akiről itt szó van, az felvállalja a nevét. Ha már van olyan bátor, hogy adót csal, akkor legyen annyi gerince, hogy fel is vállalja azt. És akkor nem a becsületes emberekből lenne céltábla.”

(Kiemelt kép: Molnár Anikó Instagramja)