Molnár Anikó máris reagált az adócsalós OnlyFans-botrányra

Nemrég jött a hír, hogy a NAV lebuktatott egy magyar celebet, aki nem vallotta be, hogy 15 milliót keresett meztelen képeivel.

2023. november 9., 13:52

Szerző:

Molnár Anikó régóta hirdeti, hogy az OnlyFans nevű oldalon 18+-os képeket-videókat lehet megnézni róla, sőt, azt is elmesélte, rövid idő alatt milyen sokat keresett a fizetős erotikus tartalmakkal.

Csütörtökön délben jött a hír, hogy egy magyar celebet azzal buktatott le a NAV, hogy az illető 15 millió forintot keresett az OnlyFansen (vagy ehhez hasonló más oldalon), de ezt a bevételt nem szerepeltette a bevallásában. A NAV megkereste a celeb bankját, és a kivonaton egyértelműen szerepelt, hogy az összeg megérkezett az illetőhöz, így a közleményben meg nem nevezett személynek most plusz hárommillió forintot kell befizetnie a közkasszába.

Nos, mivel az OnlyFansről itthon először Molnár Anikó jut a legtöbb ember eszébe, az egykori Nagy Ő kénytelen volt Instagram-sztoriban egy rövid, de velős közleményt publikálni a NAV-os botrány kapcsán:

„mielőtt bárki is kombinálna, nem rólam van szó!”

Persze távolról sem Molnár Anikó az egyetlen magyar celeb, aki az OnlyFansen pénzt keres, a kapcsolódó cikkek között még más példákat is talál – és természetesen semmi nem utal arra, hogy közülük valaki lenne az adót nem fizető híresség, mindössze azt szeretnénk illusztrálni, mennyire elterjedt ez a fajta pénzkereseti lehetőség.

(Kiemelt kép: Molnár Anikó Instagramja)